Haberler

Volkan Demirel Derbide Yaptığı Hareketle Tepki Topladı

Güncelleme:

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan maça Volkan Demirel damga vurdu. Tecrübeli kaleci yaşadığı abartılı gol sevinciyle tepki topladı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında oynanan Beşiktaş- Fenerbahçe derbisinin ilk yarısı 2-1 sarı lacivertli takımın üstünlüğüyle sona erdi.

Alper Potuk'un kırmızı kart görmesinin ardından ilk yarıda 10 kişi kalan sarı lacivertlilerde Şener'in öne geçiren golü sonrası müthiş bir sevinç yaşandı. O sırada ekranlara gelen Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in hareketi ise maça damga vurdu.

YERDE KAYARAK SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNDU

45+2'de Şener'in zor pozisyonda attığı gol sonrası kalesinden koşarak Beşiktaş yarı sahasına kadar koşarak gelen Volkan, yerde kayarak sevinç gösterisinde bulundu. Mücadelenin hakemi Fırat Aydınus Volkan'a yaşadığı abartılı sevinç nedeniyle sarı kart gösterdi. Volkan'ın o hareketi sosyal medyada da gündem oldu, Twitter'da birbirinden ilginç paylaşımlar yapıldı. Bu pozisyonda sarı kart gören Volkan 77'de ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Türkiye Kupası Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
500

Yorumlar (64)

ALANYALI:

VAY ARKADAŞ BU ADAM HİÇ KONUŞMAYACAK GOL SEVİNCİ YAŞAMAYACAK OYUN OYNAMAYACAK ÖYLE Mİ HERKES TUTTURMUŞ Bİ VOLKAN DEMİREL MUHABBETİ GİDİYOR BU NE REZALET YA HER FUTBOLCU BÖYLE SEVİNÇLERİ YAŞIYOR PROBLEM YOK VOLKAN OLUNCA OLAY VAR BANA GÖRE ADAMIN DİBİ VOLKAN DEMİREL

6
24
yanıtYanıtla
Veli:

Adam gibi sevinsin hani başkası eleştirilmişti ya

yanıt6
yanıt1
alanyalı _ mini mini bir kuşş:

ayen bende alanyalıyım ama volki adam değil . golü atan o kadar sevinmedi. birde karşı takımın kalesinin dibine gelip sevinmek ne hayvanlıktan başka bir şey değil. avrupada hayvan deiye gazete manşetlerine haber olmuştu avrupa anlamışki haber etmiş. . önce adam olacak iyi oyuncu olmak kadar adamlık önemli. ne kadar küfür ne kadar el kol kareketi varsaa bu pislikte. . .

yanıt3
yanıt1
yiğit:

doğru ahlaksızlıkda dip yapmış

yanıt2
yanıt1
FB 18:

FENER BAHÇELİ OLARAK VOLKAN DEMİRELİN ACİLEN FUTBOL SAHAHALARINDAN ACİLEN UZAKLAŞTILMASI GERAKTİĞİNİ DÜŞÜNEN BİR TARAFTAR

18
6
yanıtYanıtla
Misafir:

FB liyim. Volkan bu kaçıncı zarar verişin. 35 yaşında 3, 5 yaşındaki çocuğun dahi beynine sahip değilsin. Hakikaten sıktın artık yeter. Ayının yavrusunu sevdiği gibi sevip öldürüyorsun FB yi. Ya bu tür en hafif tabiriyle yavşaklığı yapma yada futbolu kirletme artık.

23
1
yanıtYanıtla
ayı:

sonrada anamıza avradımıza küfür ediyorlar dıyorusun ederler tabi neden musleraya fabriye volkan babacana edilmiyorda sana ediliyor acaaba

22
2
yanıtYanıtla
XYZ:

Volkan kardeşim akıllı adam kaptanlık yapar ama sende gram akıl yok kendini de takımıda yakıyorsun. Daha öğrenemedin mi sırtında sarı laci oldumu sevinmek yasak daha ağır yapanlara verilmeyen ceza bir anda sana misliyle verilir. Daha dün arakadaşın yandı bu nasıl akıl. .

8
15
yanıtYanıtla
Bjk:

Ey Hakem q7 nin tokadını gördün ondan önce souzanın dirseğini nasıl görmedin, saldadoyu nasıl görmedin Beşiktaş üzerinde büyük oyun için düğmeye basıldı şikebahçe sanada yazıklar olsun futbol oynamaya değil dövüşmeye gelmişsin

15
7
yanıtYanıtla
Fako:

Dunyanin en cok dayagi ve kufuru hak eden gereksiz kalecisi. Golü atan o kadar sevinmiyor sana ne oluyor?

16
5
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title