Haberler

Volkan Demirel'den Taraftara Mesaj: Olması Gereken Stat Atmosferi Budur

Güncelleme:

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, Benfica maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında, Bursaspor maçındaki atmosferi kastederek taraftara mesaj gönderdi: Olması gereken stat atmosferi budur.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Benfica'yı konuk edecek Fenerbahçe'de kaptan Volkan Demirel, basın toplantısı düzenledi.

Volkan Demirel'in açıklamaları şu şekilde;

"Hem camiamız, hem kulübümüz, hem de geleceğimiz adına çok önemli bir maça çıkacağız. Umarım Benfica maçını en iyi şekilde bitirip yolumuza devam edebiliriz. Kolay olmayacak ama seyircimizle beraber turu geçmek istiyoruz.

Geçmişi düşünecek durumda değiliz. 1-0'lık avantajları var. Gol yemeden 2 gol atmamız lazım. Bir gol attıklarında 3-1'lik skor gerekiyor. Turu geçmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bütün beynimizle, kafamızla sahada olacağız."

"OLMASI GEREKEN STAT ATMOSFERİ BUDUR"

"Olması gereken Fenerbahçe stat atmosferi budur. Bu sezon, gerçek Fenerbahçe seyircisini göreceğiz. Sezon boyunca böyle devam edecek. Onlar varsa biz daha güçlüyüz. Bundan sonraki her maçta bize yardımcı olmalarını umuyorum. Yeni gelenler de buraya alışacak ve Fenerbahçe camiasını hırsla, aşkla yukarılara taşımak için elimizden geleni yapacağız."

"İLK MAÇTAKİ OYUNUMUZU İLERİ TAŞIYACAĞIZ"

"İlk maçta şaşırdığımız bir durum olmadı. Bütün taktiği hocamızla çalıştık ve beklediğimiz gibi bir karşılaşma oldu. Neticede mağlup olduk ama bizim çok da üstümüze gelecek, baskı kuracak bir durum olmadı diye düşünüyorum. Buradaki maç daha farklı olacaktır. Bu tarz maçlarda deplasman takımları daha defansif olmayı seçer. Ama buradaki maç daha farklı olacaktır. Umuyorum ki ilk maçtaki oyunumuzu daha ileri taşıyacağız."

"ÖNCE BU TURU GEÇELİM, SONRA BİR TUR DAHA VAR"

"Şampiyonlar Liginde olmayı her futbolcu ister ama önce bu turu geçelim. Sonra bir tur daha var. Bu turu geçtikten sonrasına bakarız."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Fenerbahçe Benfica Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

katib:

ula bi insanın boğazında sakal olurmu la ayüüü

4
0
yanıtYanıtla
hırsıza , dolandırıcıya, gaspçıya ceza:

volkan haala bu takımdaysa fenerden BU YIL DA Bİ CACIK OLMAZ.

2
1
yanıtYanıtla
1:

BU VOLKAN BU KADAR KONUŞACAĞINA İŞİNİ YAPSAYDI FENERİN FAZLADAN 2 ŞAMPİYONLUĞU DAHA OLURDU .

0
0
yanıtYanıtla
DOĞRU:

Bilet paranız cebinizde kalsın bi de üzüntü cabası

0
0
yanıtYanıtla
TÜRK VATANDAŞI:

AMERİKAN MALLARINA BOYKOT

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title