Haberler

Volkan Arslan, Ankaraspor'a 3 Yıllık İmza Attı

Ankaraspor, Galatasaray ile yollarını ayıran tecrübeli orta saha oyuncusu Volkan Arslan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Ankaraspor Kulübü Başkanı Hilmi Gökçınar ile Ankaraspor Asbaşkanı Ufuk Baloğlu`nun da hazır bulunduğu törende Volkan, kendisini 3 yıllığına mavi-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imzayı attı.

İmza töreninde bir açıklama yapan Ankaraspor Kulübü Başkanı Hilmi Gökçınar, Ankaraspor`un takım olma yolunda her yönüyle başarılı adımlar attığını belirterek, ¨Geçtiğimiz sezon yaşadığımız korkulu rüyadan sonra bu sezon takım olma adına çalışmalar yapıyoruz. Bu doğrultuda kişiliği ve karakteriyle çok beğendiğimiz Volkan`ı renklerimize bağladık. Volkan`ın katkılarıyla Ankaraspor`un daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum¨ diye konuştu.

Volkan Arslan ise, hedefleri olan bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, ¨Ben hedefleri olan bir futbolcuyum. Son 2 sezonda bu hedeflerimden biraz şaştım.

Ankaraspor`da göstereceğim performansla A Milli Takım`a dönüp eski Volkan`ı göstermek istiyorum. Burada bulunduğum için çok heyecanlıyım. Ankarasapor`u layık olduğu yerlere getirmek istiyoruz¨ dedi. Volkan, Galatasaray`dan ayrılmasıyla ilgili olarak ise, ¨Galatasaray, artık benim için geride kaldı. Galatasaray`dan istediğim şeyler olmadığı için ayrıldım. Galatasaray`da bulunan insanları utandırmak için burada eski formumu yakalayarak, en iyi cevabı sahada vereceğim¨ şeklinde konuştu.

Öte yandan 29 yaşına basan Volkan`a sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title