Haberler

Antrenör Stoychev: Oldukça Güzel Bir Sezondu

Güncelleme:

Halkbank'ın Bulgar Antrenörü Radostin Stoychev, "4 kupanın 3'ünü aldık, birinde de 2. olduk. Bizim için oldukça güzel bir sezondu." dedi.

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde 2013-2014 sezonunun şampiyonu Halkbank'ın Bulgar antrenörü Radostin Stoychev, "4 kupanın 3'ünü aldık, birinde de 2. olduk. Bizim için oldukça güzel bir sezondu" dedi.

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda elde ettikleri şampiyonluğun ardından AA muhabirine şampiyonluğu değerlendiren Stoychev, Fenerbahçe Grundig karşısında kazanmanın hiç de kolay olmadığını dile getirerek, "4 kupanın 3'ünü aldık, birinde de 2. olduk. Bizim için oldukça güzel bir sezondu. Halkbank Spor Kulübü'ne bana bu kulübün antrenörü olma imkanı tanıdığı ve bu başarıların önünü açtığı için teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'ye karşı kazanmak kesinlikle kolay değildi. Türkiye'nin güçlü takımlarından bir tanesi. Kazandığımız için çok mutluyum. Bu kupayı takımda emeği geçen herkese armağan ediyorum" diye konuştu.

"Bir zafer elde etmek mümkün olabilir, ancak bu zaferi belli bir seviyede tutmak daha da zordur" diyen Stoychev, "Burada kulübün adım adım ilerlemesi, hedefini gün geçtikçe büyütmesi ve profesyonel ekiplerle çalışıp bu seviyede kalmaya ve takımı geliştirmeye çalışması lazım. Bu anlamda Halkbank'ın önünün açık olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

En iyi pasör seçilen Halkbanklı oyuncu Hüseyin Koç da Fenerbahçe Grundig'in de başarılı bir sezon geçirdiğini vurgulayıp, maç sonundaki tepkilerine anlam veremediğini dile getirerek, şunları söyledi:

"Bu sezon tarihi başarılar yaşadık. Biz ya da başka takımın Avrupa'da derece yapması, başarılı olması Türkiye'nin reklamıdır. Türkiye'yi seven insanların hepsi bütün takımları desteklemelidir. Tabii ki spordur, protesto olacaktır, birileri itiraz edecektir, ikinci olan üzülecektir. Mühim olan, onlar da bu sezon Avrupa'da başarılı biz de Avrupa'da başarılıyız. Türkiye'de de iki takım final oynadı. Anlam veremedim ama normaldir. Fenerbahçeliler bir şeylere kızmış olabilirler ama İstanbul'da onların evinde kupayı kaldırmak bizim için çok önemli. Bundan sonra inşallah Halkbank'ın önü açık olur. Türkiye başarıları hak ediyor."

Tarihinin en başarılı sezonunu geçiren Halkbank, CEV Şampiyonlar Ligi ikinciliği, Süper Kupa ve Türkiye Kupası'nın ardından lig şampiyonluğunu da kazanmış oldu. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Halk Bankası Fenerbahçe Grundig Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title