Haberler

Voleybol Hakem ve Gözlemci" Semineri

Marmaris'teki seminere Ege Bölgesi illerinden yaklaşık 200 hakem ve gözlemci katıldı.

Marmaris'te Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen  "Voleybol Hakem ve Gözlemci" semineri başladı.

TVF'nin 2014-2015 yılı eğitim programında yer alan ulusal, ulusal aday hakem ile ulusal gözlemcilere yönelik ilçe merkezindeki bir otelde düzenlenen seminere Aydın, Antalya, Afyon, Burdur,

Çanakkale, Denizli, Isparta, İzmir, Manisa, Muğla ve Uşak illerinden gelen yaklaşık 200 hakem ve

gözlemci katıldı.

Seminerin açılışında konuşan Merkez Hakem ve Gözlemciler Kurulu Genel Sekreteri Eyyüp Bostancı, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdikleri seminerleri 7 bölgede ayrı ayrı düzenlediklerini söyledi. Marmaris'teki Ege Bölgesi seminerinin son seminer olduğunu belirten Bostancı, bu eğitim çalışmalarına önem verdiklerini kaydetti.

Göreve geldikten sonra voleybol hakemlerinin ücret ve sosyal haklarında iyileştirmeye gidildiğine işaret eden Bostancı, yeni sezonun başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

Seminer açılış programına Muğla Vali Yardımcısı ve Marmaris Kaymakam Vekili Kamil Köten, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ahmet Kocabıyık ve Marmaris Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt de katıldı.

Seminer kapsamında teorik kısmın ardından Marmaris Belediyesi Amiral Orhan Aydın Spor Salonu'nda saha içi uygulamalar konusunda eğitimler verileceği belirtildi. Direktörlüğünü Merkez Hakem ve Gözlemciler Kurulu Başkanı Ümit Sokullu'nun gerçekleştirdiği seminer, 28 Eylül'de sona erecek. - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Voleybol Federasyonu Orhan Aydın Muğla Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title