Haberler

Vodafone'un Bu Paketleri Bitmez! Vlog Yayında!

Vodafone tarafından Bodrum'da düzenlenen basın toplantısında Vodafone Pass paketlerini tanıtıldı.

Vodafone tarafından Bodrum"da düzenlenen basın toplantısında Vodafone Pass paketlerini tanıtıldı. Yerinde takip ettiğimiz basın toplantısında yeni paketlerin detaylarını sizler için takip ettik!

Vodafone Pass ile mobil internet kotası bitirmek çok zor

Vodafone"un duyurduğu Vodafone Pass paketleri, mobil internet kullanıcılarının datalarını en çok harcadığı mecraların kotadan bağımsız olarak kullanılmasını sağlayacak. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy"un sunumu ile gerçekleşen toplantıda, Vodafone Pass Müzik, Vodafone Pass Video, Vodafone Pass Sosyal ve Vodafone Pass İletişim paketleri tanıtıldı.

Bu paketlerin asıl hedefi, kullanıcıların seçeceği bir veya birden fazla paketi kullanırken, tarifelerinde yer alan internet paketini kullanmayacak olması. Vodafone Pass Müzik paketini kullanan aboneler, Spotify, Karnaval ve PowerFM gibi uygulamaları kullanırken tariflerindeki internet paketinden veri harcamayacak.

Aynı durum diğer servisler için de geçerli. Vodafone Pass Video servisi ile YouTube ve İzlesene gibi video servislerinden, internet paketinden tamamen bağımsız olarak faydalanabileceksiniz.

Vodafone Pass İletişim paketi ise WhasApp, Facebook Messenger ve Vodafone Call+, Message+ uygulamalarını kapsıyor.

Vodafone Pass Sosyal servisi ise Instagram ve Twitter uygulamalarını paketten bağımsız olarak sınırsızca kullanmanızı sağlayacak.

Vodafone Pass servisleri ne kadar?

Vodafone Pass servisleri Vodafone Red aboneleri için tarifelerine ek 6 TL - 12 TL fiyat aralığıyla sunulacak. Vodafone Red abonesi olmayanlar için ise fiyatlandırma aylık 9 TL - 18 TL olarak belirlendi. Vodafone Pass Video servisi 12 TL, İletişim paketi 12 TL ve diğer 2 paket ise ayrı ayrı 6 TL fiyatlara sahip.

Bu servislerin direk olarak tarife içinde yer aldığı Vodafone Red tarifeleri de açıklandı. 10 GB, 15 GB ve 20 GB olmak üzere 3 farklı data paketine sahip olan tarifelerde Vodafone Pass servisleri de yer alacak.

Vodafone Pass ile yenilenen Red tarifelerinde 10 GB kapasiteli paket 59 TL, 15 GB kapasiteli paket 79 TL ve 20 GB kapasiteli tarife 99 TL olarak belirlendi. Bu tarifelerde Vodafone Pass servisleri de yer alıyor ancak Vodafone Pass Video servisi 2 ay ve 12 aylık deneme süreci ile veriliyor. Bu süre bitince bedeli ödenerek tarife eklenebilir veya tarifenizde yer alan paketten data kullanarak faydalanabilirsiniz.

Vodafone Pasaport servisi de yenilenen hizmetlerden biri oldu. Her Şey Dahil Pasaport paketi ile desteklenen ülke sayısı 103"e yükseltildi. Bu paketin fiyatı ise 34.90 TL!

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Türkiye Bodrum Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title