Haberler

    Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi'nde Heyecan Sürüyor

    Türkiye’nin ilk ve tek profesyonel espor ligi olan Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde, 2018 Yaz Mevsimi fırtına gibi başladı.

    Ara sezonun ardından, Yaz Mevsimi'nin açılış mücadelesinde TBF 2016 şampiyonu Dark Passage ve TBF 2017 şampiyonu 1907 Fenerbahçe Espor karşı karşıya geldi. Vadiden zaferle ayrılan 1907 Fenerbahçe Espor, ilk haftaya damgasını vurarak 3'te 3 yaptı ve namağlup bir şekilde zirveye yerleşti.
    Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'nde Yaz Mevsimi heyecanı 16-18 Haziran'da oynanan ilk hafta karşılaşmalarıyla başladı. 2016 ve 2017 TBF şampiyonlarını karşı karşıya getiren açılış maçında vadiden zaferle ayrılan taraf 1907 Fenerbahçe Espor ekibi oldu. Çıktığı üç karşılaşmadan da zaferle ayrılan 1907 Fenerbahçe Espor, mevsime hızlı bir başlangıç yaparak ilk haftayı namağlup bir şekilde kapattı.
    Geçtiğimiz sezonda fırtına gibi esen ve şampiyonluğu kucaklayan Bahçeşehir SuperMassive, 1907 Fenerbahçe Espor karşısında aldığı yenilgiyle sarsılırken, kazandığı iki maçla HWA GAMING ve YouthCREW takımlarıyla birlikte ikinciliği paylaştı. Birer galibiyete sahip olan ekipler Dark Passage, Doğuş Üniversitesi Aurora ve Royal Bandits ise bu üçlünün hemen altında yer aldı. Ligin yeni ekibi Bursaspor Esports ise ilk hafta zaferle tanışamadı ve tablonun en alt sırasında yer aldı.
    Maçlar Twitch üzerinden Canlı Yayınlanıyor
    Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'nde sezonun tüm karşılaşmaları League of Legends'ın Twitch (http://tr.twitch.tv/riotgamesturkish) kanalından canlı olarak izlenebilecek. Yaz mevsimi ikinci hafta karşılaşmaları 22 Haziran Cuma saat 18.00'da başlayacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Vodafone Fırtına Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title