Haberler

Vodafone Arenada Çalışmalar Hızlandı

Güncelleme:

Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ Genel Müdürü Coşkun, Vodafone Arenanın inşaatıyla ilgili "İnşaat çalışmaları, hızlı bir şekilde sürdürülmektedir." dedi.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Coşkun, stadın inşaatının beklenenden daha hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"20 Aralık 2013'te ilk harcın atılmasının ardından 15 gün içerisinde D Blok temellerinin 3'te 2'lik bölümü bitirilmiştir. D Blok'ta kolon ve perdelerin demir inşaatlarına da başlandı. Bu süreç içerisinde 2500 metreküp beton dökülürken, 1100 ton demir imalatı yapıldı. İnşaat çalışmalarında toplam 165 kişi, gündüz ve gece olmak üzere iki vardiya halinde çalışıyor. İnşaat çalışmaları, programımızın daha ileri bir seviyesinde ve hızlı bir şekilde sürdürülmektedir. Bir müddet sonra 3 vardiya halinde 24 saatlik çalışmalara başlanacaktır."

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title