Haberler

Vize'deki Trafik Kazası

Güncelleme:

Vize'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden ceza infaz memuru Engin Aras ve Umut Gürsu, toprağa verildi.

Vize'de dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden ceza infaz memuru Engin Aras ve Umut Gürsu, toprağa verildi.

Umut Gürsu için Kırklareli Hızırbey Camisi'nde, Engin Aras için de Üsküp beldesinde cenaze töreni düzenlendi.

Gürsu'nun babası Muzaffer Gürsu'nun taziyeleri kabul ettiği törende, sinir krizi geçiren anne Hülya Gürsu yakınları tarafından sakinleştirildi.

Kılınan cenaze namazının ardından Gürsu'nun cenazesi Şehir Mezarlığı'nda, Aras'ın cenazesi ise Üsküp belde mezarlığında defnedildi.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden Barış Kocakaş'ın cenazesi de memleketi Zonguldak Devrek ilçesine gönderildi.

-Olay

Vize'de, dün Ramazan Fidan (25) yönetimindeki 39 ES 220 plakalı kamyon ile Vize Kapalı Cezaevi'ne göreve giden ceza infaz memuru Engin Aras'ın (30) kullandığı 39 NK 038 plakalı otomobil Çakıllı Beldesi yakınlarında çarpışmış, kazada, sürücü Aras (30) ve araçta bulunan Barış Kocakaş (34) ile Umut Gürsu (27) olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Muhabir: Hakan Şahin

Yayıncı: Nurhan Çorlu - KIRKLARELİ

Kaynak: AA / Yerel

Kırklareli Üsküp Gürsu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title