Haberler

Vize'de Festivaller Haftası Başlıyor

Belediye Başkanı Yılmaz: "8. Tarih ve Kültür Festivali'nde de birçok etkinlik düzenlenecek"

Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, festivaller haftasının başlayacağını bildirdi.

Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada, 27-28 Ağustos tarihlerinde yapılacak Trakya Gastronomi Festivali'nin ardından 29-30-31 Ağustos tarihlerinde 8. Tarih ve Kültür Festivali düzenleneceğini belirtti.

Gastronomi festivalinde Trakya'ya ait yiyecek ve içeceklerin yer alacağını ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"8. Tarih ve Kültür Festivali'nde de birçok etkinlik düzenlenecek. M.Ö. 5 bin yıllarına dayanan tarihi ile önce Trak'lara başkentlik yapmış, daha sonra Romalılar ve Bizanslıların yaşadığı, Osmanlılar döneminde ise Trakya'daki 3 sancaktan biri olan Vize, cumhuriyetin kurulmasıyla da belediye olmuştur. Bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarla adını yazılı ve görsel medyada sıkça duyuran belediyemiz, geçtiğimiz günlerde aldığı Trakya'nın tek sakin şehri unvanıyla da bu farklılığını ortaya koymaktadır."

Yılmaz, festivale katılacak misafirlerin tarihi, kültürü, eşsiz yeşilliği ve doğasıyla Trakya'nın göz bebeği olan ilçeyi görme fırsatı yakalayacaklarını ifade ederek, herkesi festivallere davet etti. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Trakya Bölgesi Selçuk Yılmaz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title