Haberler

Vitali Klitschko'nun Mccline'le Yapacağı Maç İptal Edildi

Belinden Ciddi Bir Sakatlık Geçiren ve Ameliyat Olan Ukraynalı Boksör Vitali Klitschko'nun 22 Eylül'de Almanya'nın Münih Kentinde Birleşik Amerikalı Jameel Mccline'la Yapacağı Maçın İptal Edildiği Bildirildi.

Belinden ciddi bir sakatlık geçiren ve ameliyat olan Ukraynalı boksör Vitali Klitschko'nun 22 Eylül'de Almanya'nın Münih kentinde Birleşik Amerikalı Jameel McCline'la yapacağı maçın iptal edildiği bildirildi.

Birleşik Amerikalı boksör Jameel McCline'le yapacağı maça 12 gün kala belindeki sakatlık nedeniyle ameliyat olan eski dünya ağırsiklet boks şampiyonlarından Ukraynalı Vitali Klitschko'nun, McCline'le yapacağı maç iptal edildi. Gün içerisinde, Avusturya'daki bir klinikte belinden ameliyat olduğu duyurulan Klitschko, menajeri aracılığıyla yaptığı açıklamada, "Çok kötü bir şans. Bu dövüş için tam 9 haftadır hazırlanıyordum. Her şey çok iyi gidiyordu ta ki, geçtiğimiz haftaki antrenmana kadar. Bundan sonra

sakatlığımın düzelmesine bakacağım ve sportif kariyerimin geleceğini planlayacağım" dedi.

Klitschko, McCline'le yapacağı maçın hazırlıklarını Avusturya'daki Kitzbuhel'de sürdürüyordu ve geçtiğimiz hafta burada yaptığı bir antrenman sırasında sakatlanmıştı. Yine menajerleri tarafından bugün yapılan açıklamada, Klitschko'nun ciddi bir operasyon geçirdiği ve ameliyatının birkaç saat sürdüğü ifade edilirken Ukraynalı boksörün sakatlığına ve şu anki durumuna ilişkin ise herhangi bir bilgi verilmemişti.

36 yaşındaki Klitschko, yıllar önce yine bel kemiğinden ciddi bir sakatlık geçirmişti. 2004 ve 2005 yıllarında WBC ağırsiklet dünya boks şampiyonluklarına uzanan Klitschko, iki yıl önce dizinde yaşadığı ciddi bir sakatlıktan sonra boksu bırakma kararı almıştı. Kardeşi Wladimir de ünlü bir boksör olan Klitschko, 2007 yılı Ocak ayında ise yeniden boksa dönme kararı almıştı.

(ERS-ERS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title