Haberler

Viranşehir'de Bayramlaşma

Viranşehir ilçesin de Viranşehir’de Kurban Bayramı münasebeti ile Viranşehir Kaymakamlığı ve Viranşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Belediye Kültür Merkezinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Viranşehir ilçesin de Viranşehir'de Kurban Bayramı münasebeti ile Viranşehir Kaymakamlığı ve Viranşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Belediye Kültür Merkezinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Bayramlaşma programına Kaymakam Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcıları, Halaf Kete, Mahmut Şık, Aslan Çiftçi kurum amirleri, kurum müdürleri, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, gaziler, vatandaşlar katıldı. Kaymakam Ömer Çimşit bayramlaşma törenine katılanlarla tek tek bayramlaştı. Bayram şekeri ve tatlı ikramının ardından bir konuşma yapan Kaymakam Ömer Çimşit, "Bayram günleri bizler için önemli günler. Bu günlerin önemi bizleri ailelerimiz dostlarımız ile bir araya getirmesidir. Bu günlerde birlik ve beraberlik ortamının gösterildiği en güzel günlerdir. Aramızda küskünlükler dargınlar olabilir. Bu günlerde bu küskünlük ve dargınlıkları geride bırakıyoruz. Sonuçta bizler insanız. Hata yapabiliriz. Ben bu günlerde bu küskünlük ve dargınlıkların geride bırakıldığına yakinen şahit oluyorum. Bu kırgınlık ve dargınlıkları barış ve kardeşliğe dönüştüren başta kanaat önderlerimiz, STK ve muhtarlarımıza olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Kültür Merkezindeki programın ardından Kaymakam Ömer Çimşit ve beraberindeki heyet İlçe Emniyet Müdürlüğü lokalinde emniyet teşkilatı mensupları ile bayramlaştı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Viranşehir Belediyesi Kurban Bayramı Ömer ÇiMŞİT Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title