Haberler

Viranşehir'de Aynı Gecede 2. Maganda Dehşeti: 1 Ölü

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesinde 1 Gün İçerisinde 2 Defa Maganda Dehşeti Yaşandı. Viranşehir'de Bir Düğünde Havaya Ateş Edilmesi Sonucu Seken Kurşunlardan Biri, Yaşlı Bir Kadının Ölümüne Neden Oldu.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde 1 gün içerisinde 2 defa maganda dehşeti yaşandı. Viranşehir'de bir düğünde havaya ateş edilmesi sonucu seken kurşunlardan biri, yaşlı bir kadının ölümüne neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, Gölbaşı Mahallesi'nde evinin damında uyuyan Havva Karakaya'nın (45), çevredeki düğünlerden birinden rastgele açılan ateş sonucu seken kurşunun vücuduna isabet etmesi sonucu ağır yaralandığı iddia edildi. Yaralı kadın, yakınları tarafından Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak doktorların bütün müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Bu arada, aynı gece başka bir düğünde magandanın havaya ateş açması sonucu 1 kişi ölmüş, 1 polis memuru da yaralanmıştı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(FÖ-FÖ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title