Haberler

2 Kişinin Can Verdiği Kazada Köpeğin Vefası Herkesi Duygulandırdı

Güncelleme:

Balıkesir'de meydana gelen ve 2 kişinin yaşamını yitirdiği kazada jandarma ekiplerince kurtarılan köpeğin ön koltuğa oturup sahibini beklemesi görenleri duygulandırdı.

Balıkesir'de meydana gelen trafik kazasında virajı alamadığı iddia edilen otomobil, otobüse çarptı. Kazada 1'i çocuk 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

VİRAJDA KONTROLDEN ÇIKTI

Ramazan Komaç (33) yönetimindeki 10 ZG 233 plakalı otomobil, Sındırgı'nın Emendere mevkisi yakınlarındaki virajda kontrolden çıkarak Birol Aygören'in kullandığı 10 HF 257 plakalı otobüse çarpıp devrildi.

2 KİŞİ OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazada, otomobilde bulunan Yiğit Miraç Analık (6) ve Ayşe Kaçmaz (32) olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Ramazan Komaç ile Ramile Analık yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 ekiplerince Balıkesir Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

KÖPEĞİ JANDARMA EKİPLERİ KURTARDI

Kaza yapan araçta bulunan köpek ise olay yerine gelen jandarma ekiplerince araçtan çıkartıldı. Kaza yapan araçtan çıkartılan köpeğin ön koltukta oturup sahibini beklemesi görenleri duygulandırdı.

OLAY YERİ SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Kazadan sonra olay yeri savaş alanına dönerken, savcı olay yerinde incelemelerde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (24)

Ark:

Hayvanlar vefalıdır yapılanı unutmazlar nankörlük insana özel bir refleks

29
1
yanıtYanıtla
bay değerli:

E ne var bunda , insan hayatından daha mı değerli.

1
21
yanıtYanıtla
yine mi adana diyen adam:

degerin yok dostum degilsin

yanıt1
yanıt0
ALPAGON:

kaldırın şu hurda yığınlarını trafikten artık

18
0
yanıtYanıtla
nuri:

son modeller de kaza yapıyor arabanın suçu yok kullanmasını bilmek gerek atari oyunun benzemez gerçek araba kullanmak

yanıt0
yanıt1
yine mi adana diyen adam:

hayvan insanlardan daha vefali

18
0
yanıtYanıtla
KÜBRA:

UCUZ ARAÇ DİYE AYAĞIMIZI YERDEN KESSİN DİYEREK HAYATLARINI BU ŞEKİLDE KAYBEDİYORLAR. . DEĞDİMİ? AYAĞIN YERDEN KESİLDİ AMA KALBİNDE ARTIK KESİLDİ AİLENİ KAYBETTİN. . BİRAZ DAHA DÜŞÜNCELİ OLUP LÜTFEN ŞU HURDA ARAÇLAR TRAFİKTEN KALDIRILSIN

13
3
yanıtYanıtla
kaan:

haklısın adamın milyon doları var ama fantezi olsun diye ucuz araç almış.

yanıt8
yanıt1
Gözlem:

Geçenlerde bir kaza oldu. Bilardo şampiyonu, trafik kazasında can verdi. Bu yorumu neden o zaman yazmadın. ? O aracın Ön hava yastıkları, yan hava yastıkları açılmıştı ve çelik barları da vardı. ! Sonuç değişmedi. ! Daha dün italya''da bir tanker kaza yaptı, herşey bir anda havaya uçtu 2 kişi öldü. Kurallara uymazsan ölürsün. ! Uyursan ölürsün. Araç öyleymiş böyleymiş. Hepsi hikaye. . ! Aracın milyon dolarlık olup da kaza yapacaksın. ! Sağ çıkarsan, sağ kaldığına sen de inanamazsın. ! Boş konuşma.

yanıt0
yanıt2
malatya:

devlete hukumete bagrıyoruz şunlaları toplayın artık hurda ları

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title