Haberler

Virajı Alamayan Otomobil, 3 Takla Atıp 90 Metre Sürüklendi: 2 Yaralı

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, Hatice Dana, kiraladığı lüks otomobil ile iddiaya göre hızlı girdiği virajda direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, Hatice Dana, kiraladığı lüks otomobil ile iddiaya göre hızlı girdiği virajda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, 3 takla atıp 90 metre sürüklendi. Araçta bulunan 2 kişiyi taktıkları emniyet kemeri ve patlayan hava yastıkları korudu.

Kaza, akşam saatlerinde, Kocabel mevkiinde meydana geldi. Hatice Dana (27) ve Timuçin Koray (24) Bodrum'dan kiraladıkları lüks otomobil ile Fethiye'ye tatile gitmek için yola çıktı. Hatice Dana'nın kullandığı 34 JT 9308 otomobil, yol çalışması yapılan Kocabel Mevkii'nde iddiaya göre hızlı girdiği virajda direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki taşlara çarptı. Savurulan lüks otomobil, görgü tanıklarını ifadesine göre 3 takla atarak yaklaşık 90 metre sürüklendikten sonra ters döndü. Kazayı gören diğer sürücüler durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri ve polis, ters dönen otomobilde emniyet kemerleri nedeniyle asılı kalan Hatice Dana ve Timuçin Koray'ı çıkartarak yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Ortaca Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yaralılar burada tedavi altına alındı. Dana ve Koray'ı kaza esnasında taktıkları emniyet kemeri ve patlayan hava yastıklarının koruduğu öğrenildi. Kaza sonrası Muğla - Fethiye karayolu 40 dakika kapalı kalırken aracın yoldan kaldırılmasıyla karayolu trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Ortaca

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fethiye Bodrum Ortaca Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title