Haberler

Vincenzo Montella: "Daha fazla gol atabilirdik"

Güncelleme:

- Vincenzo Montella: "Daha fazla gol atabilirdik" Adana Demirspor, Çaykur Rizespor'u 3-1 mağlup etti Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 3-1 kazandıkları Çaykur Rizespor maçı sonrası, "Bizim takımın golden sonra ki sergilediği performans çok iyi. Bunu çok beğendim.

- Vincenzo Montella : "Daha fazla gol atabilirdik"

Adana Demirspor, Çaykur Rizespor'u 3-1 mağlup etti

ADANA - Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 3-1 kazandıkları Çaykur Rizespor maçı sonrası, "Bizim takımın golden sonra ki sergilediği performans çok iyi. Bunu çok beğendim. Biz o kadar gol kaçırdık ki daha fazla gol atabilirdik" dedi.

Adana Demirspor, evinde karşılaştığı Çaykur Rizespor'u 3-1 mağlup etti. Maç sonu basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, "Çok beğendiğim bir takım sahada buldum bugün. İlk 40 dakika müthiş tempoda geçirdik ve ilk yarının son 2-3 dakikasında takım biraz dağıldı, gol yeme riski de yaşadık. İkinci yarıda gol yedik ama bizim takımın golden sonra ki sergilediği performans çok iyi. Bunu çok beğendim. Biz o kadar gol kaçırdık ki daha fazla gol atabilirdik. O golleri de atabilsek farklı bir sonuç olurdu. O golleri atmamız gerekiyordu, rakibimizi de tebrik ediyorum attıkları gol için" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Vincenzo Montella Adana Demirspor Rizespor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? Amasya deprem nerede oldu? Kırşehir'de deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? Kırşehir deprem nerede oldu? Çankırı'da deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? Çankırı deprem nerede oldu? Yozgat'ta deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? Yozgat deprem nerede oldu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sivas'ta deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? SON DAKİKA Sivas deprem nerede oldu? Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title