Haberler

Alalı Sadece 1 Ay Oldu! Üzerine Vinç Düşen Araba Hurdaya Döndü

Güncelleme:

İzmir'de kule vinç, üzerine düştüğü park halindeki otomobili hurdaya çevirdi. Yeni aldığı aracı kullanılmaz hale gelen genç adam, ''Ne yapacağımı bilmiyorum. En sonunda arabayı ateşe vereceğim.'' dedi.

İzmir'in Menemen ilçesinde kule vinç, üzerine düştüğü park halindeki otomobili hurdaya çevirdi. Yeni aldığı aracı kullanılamaz hale gelen vatandaş, "Arabamın kaskosunu henüz yaptırmamıştım. İnşaat firması ile görüştüğümde zararımı karşılamayacaklarını söylediler. Suçu operatöre atıyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum. En son arabayı ateşe vereceğim." diyerek tepki gösterdi. Vincin düşme anı ve sonrası kameralara da yansırken, olaydan bir dakika önce sokaktan okul servisinin geçtiği görülüyor.

ÇEVREDE KİMSENİN OLMAMASI FACİAYI ÖNLEDİ

İzmir'in Menemen ilçesi 29 Ekim Mahallesinde meydana gelen olayda bir inşaatın şantiyesinde 55-65 metre yükseklikteki kule vinç, henüz belirlenemeyen bir nedenle devrildi. Önce bir binaya çarpan kule vinç, daha sonra park halindeki bir otomobilin üzerine düştü. Olayda vinç operatörü Eren Bulut (23) ağır yaralandı. Olay anında araçta ve çevrede kimsenin olmaması faciayı önledi.

''ARABAM PERT OLDU, KASKOSUNU HENÜZ YAPTIRMAMIŞTIM''

Arabasını bir ay önce aldığı için kasko yaptırmadığını, inşaat firmasının da zararını karşılamadığını öne süren Oral Görüş, "Olay günü balkonda yemek yiyordum. Vincin ucu binaya doğru çarparken operatör vinci çevirdi ve vinç binanın yan tarafına çarptı. Olayda arabam pert oldu. İnşaat firması ile görüştüğümde yardımcı olmayacaklarını söylediler. Suçu operatöre atıyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum. En son arabayı ateşe vereceğim. Arabayı bir ay önce 44 bin liraya almıştım. Kaskosunu henüz yaptırmamıştım. Daha 3-4 kez anca binebildim" diye konuştu.

''BİR DAKİKA ÖNCE SOKAKTAN OKUL SERVİSİ GEÇTİ''

Görüş, vinç düşmeden bir dakika önce sokaktan okul servisinin geçtiğini belirterek, "Benim arabamın yanında bir başka komşumuz da arabasını yıkıyordu. Allah'tan ben arabanın içinde değildim. Mahkemeye verip hakkımı savunacağım" ifadelerini kullandı.

''ÇOCUKLARIN OYUN OYNAMA SAATİYDİ''

Mahalle sakini Sibel Mutlu ise "Vinç, örümcek adındaki aleti kaldırırken zincir kopuyor ve makara fırlıyor. Bunun üzerine vinç önce arabaya düşüyor, ardından da apartmana çarpıyor. Vinç düşerken orada insanlar vardı, çocukların oyun oynama saatiydi. Şans eseri kimseye bir şey olmadı" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

29 Ekim Menemen İzmir 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

RACO:

kazandığın parayı bi gözden geçir koç nerden geliyo nereye gidiyo helal mala bişey olmaz ama yinede günahını almıyım

11
23
yanıtYanıtla
İlber oltaylı:

Çok cahilsin keşke ölsen

yanıt10
yanıt8
RACO:

siz inanmazsınız ama öyle haramın binası olmaz kar ettim zannedersin başına bir sürü iş gelir kazandığının 10 katını kaybedersin bu işler böyle inanmayana yapacak bişey yok ya malından ya çoluk çocuğundan çıkar ama sonunda çıkar yanına kalmaz

yanıt7
yanıt1
aklına yazık:

raco malı bu nasıl bir mantık helal mala bişey olmazmıs. ne kadar da cahilce bir yaklaşım. az biraz okuyun dünyayı hayatı ögrenin bu kafayla ülkeye ne karınız olacak

yanıt2
yanıt4
batuhan erol:

RACO fakirsin demi la sen bunlar hep fakir edebiyatı kendinde yok ya millettekini bokluyo :) yazık la sana , arabası parçalanan çocuktan daha çok üzlüdüm sana :)

yanıt4
yanıt4
RACO:

siz boşa yaşıyosunuz lan dünyadan bi habersiniz Allah akıl fikir versin size ne diyim Allah uyarır işte böyle ama kafalar basmadığı için yanlışa devam edersiniz ondan sonra başıma bin türlü bela geldi hep benimi bulur diye yakınırsınız Allah ben zulmetmem insanlar kendi kendilerine zulmeder der anlayabilene :))

yanıt4
yanıt2
YEKPARE:

İŞTE TEPKİ VERECEKSEK TAM ZAMANI !ALIN TERİ YILLARIN BİRİKİMİ İLE BİR ARABA ALMIŞ İNŞAAT FİRMASININ ÇALIŞANI TARAFINDAN ZARARA UĞRAMIŞ AMA İNŞAAT FİRMASI ÇALIŞANIN KUSURUNDAN KAYNAKLANAN ZARARI ÖDEMEM DİYOR. BİRİNCİ İŞVEREN ÇALIŞTIRDIĞI PERSONELİN BAŞKA ŞAHISLARA VERDİĞİ ZARARLARDAN SORUMLUDUR. İKİNCİSİ BU İNŞAAT FİRMASI VE PATRONUNUN PROTESTO EDİLMESİ GEREKİR. BÖYLE RUHSUZ VURDUMDUYMAZ KİŞİLERİ BARINDIRMAMAK LAZIM.

19
0
yanıtYanıtla
Taşeron Sağlıkcı:

İnşaatçı değil mi hepsi böyle bunların para uğruna her şeylerini verirler!

12
0
yanıtYanıtla
mehmet:

Her türlü ödeyecekler kardeş, direk avukat bul ve dava aç, polis çağır tutanak tuttur.

10
0
yanıtYanıtla
Söyledim:

böyle durumlar için inşaat firması da poliçe yaptırması lazım 3ncü şahıslara ve mallarına zarar için inşaat firması poliçe yaptırmadıysa kesinlikle cebinden ödemeli ver kardeşim mahkemeye hızlı olmasa da alırsın paranı faiziyle ne demek lan vinç kuracak bina yapacak kalkıp aracıma malıma zarar verecek gariban operatöre suç atacak

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title