Haberler

Villareal, Enes Ünal'ı Tanıttı

Milli futbolcu Enes Ünal ile 5 yıllık sözleşme imzalayan İspanyol ekibi Villarreal, genç futbolcuyu basına tanıttı.

Milli futbolcu Enes Ünal ile 5 yıllık sözleşme imzalayan İspanyol ekibi Villarreal, genç futbolcuyu basına tanıttı. La Liga takımlarından Villarreal, İngiliz ekibi Manchester City'den 14 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı milli futbolcu Enes Ünal'ı basına tanıttı. Toplantıya Villarreal Kulübü Başkanı Fernando Roig de katıldı. Kentte bulunan bir park alanında yapılan tanıtımda Enes için Türkçe olarak, "Hoş geldiniz Enes Ünal" pankartları açıldı. Toplantıda konuşan milli futbolcu, "Villarreal'de olmaktan dolayı mutluyum. Takıma geldiğim için memnunum çünkü burası benim için mükemmel bir kulüp. Her zaman takım için her şeyimi vereceğim" şeklinde konuştu. 20 yaşındaki futbolcu, takımla anlaşmadan önce İspanyol ekibinde forma giyen eski milli futbolcu Nihat Kahveci ile de konuştuğunu belirtti.

Fernando Roig ise, "Villarreal'e hoş geldin Enes. Senden çok fazla şey bekliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Enes Ünal, Villarreal ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Villarreal Enes Ünal La Liga Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title