Haberler

VIII. Küresel Isınma Kurultayı Bu Yıl İzmir'de Yapılacak

Güncelleme:

EGD'nin, iklim değişikliği ve çevre sorunlarına dikkat çekmeyi amaçlayan Küresel Isınma Kurultayı 30 Kasım günü İzmir'de Alsancak'taki tarihi Havagazı Fabrikası'nda gerçekleştirilecek.

Ekonomi Gazetecileri Derneği'nin, iklim değişikliği ve çevre sorunlarına yönelik olarak kamuoyunun dikkatini çekmek için başlattığı Küresel Isınma Kurultayı çalışmaları devam ediyor.

30 KASIM'DA İZMİR'DE

Bu yıl, Küresel Isınma Kurultayı, Fas'ın Marakeş kentinde 7-18 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi (COP22) 22. Taraflar Konferansı'nın hemen ardından yapılacak.30 Kasım günü İzmir'de Alsancak'taki tarihi Havagazı Fabrikası'nda gerçekleştirilecek kurultay, gazetecilerin ve iş dünyası temsilcilerinin yer alacağı iki oturum halinde düzenlenecek.

İNTERNET SİTESİ DE DESTEK VERECEK

Ekonomi Gazetecileri Derneği üyelerine çevre, iklim değişikliği, enerji gibi alanlarda daha sağlıklı ve düzenli bilgi akışı sağlamak üzere etkin hale getirilen www.iklimekonomisi.org sitesi de bu yıl kurultay etkinliklerine destek verecek.

CELAL TOPRAK TOPLANTI YAPTI

Kurultayın genel başlığının, içeriğinin ve oturumlardaki konu başlıklarının oluşturulması amacıyla bugün Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak yönetiminde Enerji Verimliliği Derneği'nde gazetecilerin, çevre konusunda çalışan sivil toplum kuruluşlarının ve iş dünyası temsilcilerinin yer aldığı bir toplantı gerçekleştirildi. Kurultayın içeriğine ve konuşmacı olarak katılımcılarına yönelik çeşitli önerilerin alındığı toplantının ardından önerilerin somutlaştırılması ve çalışmaların daha etkin ve hızlı işleyebilmesi için iki hafta sonra tekrar bir toplantı düzenlenmesine karar verildi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Birleşmiş Milletler Marakeş İzmir Fas Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title