Haberler

Zalim İstanbul 20. bölüm fragmanı yayımlandı! Nedim intikam için harekete geçer!

Güncelleme:

Zalim İstanbul 20. yeni bölüm fragmanı izleyenlerle paylaşıldı. Zalim İstanbul Nedim diziye damga vurdu. Geçtiğimiz akşam 19. son bölüm ile ekrana gelen Zalim İstanbul izleyicileri, intikam hırsıyla yanıp tutuşan Nedim'in ilk hamlesine tanıklık etti. Zalim İstanbul son bölüm, Zalim İstanbul 20. bölüm fragmanı ve 19. bölüm izle…

Zalim İstanbul son bölüm Pazartesi Kanal D ekranlarında yayımlandı. Nedim, artık eskisi gibi değildir ve ilk intikam planını devreye sokarak Ceren'ni ziyarete gider. Cemre'ye olan tutumu ile Ceren'e olan davranışları her ikisini de şüpheye düşürmüştür. Nedim'in planı ne? Zalim İstanbul 19. Bölüm özeti, oyuncuları ve tüm ayrıntılar haberimizde…

19. BÖLÜM ÖZETİ

Nedim, yavaş yavaş intikam planını uygulamaya başlıyor. Ceren'in kaldığı eve giderek ilk hamlesini yapıyor. Ceren, Nedim'deki değişim yüzünden büyük korku ve şaşkınlık yaşıyor. Anlam veremediği yakınlığı yüzünden tedirgin oluyor. Cemre, Nedim'in kendisinden uzak hallerinden dolayı büyük merak içindedir. Bir şeyler planladığı hissetse de, adını koyamıyor. Özellikle Şeniz ve Cenk, diken üstünde bir hayatın içine düşüyorlar. Hal böyleyken Nedim herkesi çok şaşırtan bir durum yaratıyor. Amcası Agah'ı bile karşısına alacağı bu hamle köşkte deprem etkisi yaratıyor.

Zalim İstanbul 20. bölüm fragmanı yayımlandı! Nedim intikam için harekete geçer!

Damla, annesi Şeniz ve babası Agah'ın ayrılma kararı karşısında kendince bir karar alıyor. Evi terk ederek telefonlarını kapatıyor. Şeniz ve Agah, Damla'yı bulmak için köşkte seferberlik ilan ediyorlar. Damla, yerini bir tek Civan'a söylüyor. Civan, Damla'nın yanına giderek ona kendince destek olurken, Cenk'in öfkesini üstünde topluyor.

Zalim İstanbul 20. bölüm fragmanı yayımlandı! Nedim intikam için harekete geçer!

Cemre'nin, kendisini korkutan mesajı ile Damla'nın yerini bildirmek zorunda kalıyor. Damla eve döndükten sonra Cenk ve Civan karşı karşıya kalıyor. Seher, oğlu Civan ile Cenk arasındaki öfke dolu anlara şahit oluyor.

ZALİM İSTANBUL 20. BÖLÜM FRAGMANI YAYIMLANDI

Cenk, Cemre'nin Nedim'i uzaktan uzağa sevmeye nasıl dayanabildiğini sorgular. Bu durum Cmere için de oldukça zordur. Cenk'n sorusu üzerine Cemre'nin içindeki acı gittikçe büyümeye başlar ve aşkıyla yüzleşir. Yavaş yavaş Cemre'ye aşık olan Cenk, sevdiği kadının kendisine aşık olmasını diler.

Zalim İstanbul 20. bölüm fragmanı yayımlandı! Nedim intikam için harekete geçer!

Öte yandan Cemre'ye karşılık, Nedim ile Ceren bir anlaşma yaparlar. Nedim, karanlık dünyasında kendisini anlayan tek kişinin Cemre olduğunu söyleyerek aşkını bir anlığına da olsa bastıramaz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İstanbul Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title