Haberler

Genç oyuncu Yüsra Geyik, trafikte saldırıya uğradı

Güncelleme:

Genç oyuncu Yüsra Geyik, araç kullanırken aracına kaskla saldıran ve kendisine küfürler savuran motosiklet sürücüsünü kayda alarak savcılığa şikayet etti. Savcılık, saldırganın 7 yıl hapsini talep etti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde yıllardır Zeliş karakterini canlandıran Yüsra Geyik, trafikte saldırıya uğradı. O anları telefonuyla kayda alan oyuncu, şikayette bulundu.

KASKIYLA CAMA VE AYNAYA VURDU

Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre, Yüsra Geyik, İstanbul Edirnekapı'da aracıyla seyir halindeyken motosiklet sürücüsü Bilal Kömüşlü ile yol verme yüzünden tartıştı. Kömüşlü, motorunu aracın önüne kırıp küfürler savurdu, ardından kaskıyla Geyik'in aracının camına ve sol aynasına vurmaya başladı.

Genç oyuncu Yüsra Geyik, trafikte saldırıya uğradı

7 YIL HAPSİ İSTENDİ

O anları telefonuyla videoya kaydeden genç oyuncu, ardından savcılığa teslim edip şikayetçi oldu. Oyuncu, şahısla uzlaşmayı kabul etmeyip cezasını çekmesini talep etti. Savcılık, inceleme sonrası Kömüşlü'nün 'hakaret, tehdit ve mala zarar verme' suçlarından 7 yıl 4 ay hapsini talep etti.

Kaynak: Magazin

Dilek Yaman Edirnekapı İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (32)

saenes:

YOLDA başörtülüye vuran serbest ama araç ile hakaret, tehdit ve mala zarar verme varsa 7 yıl 4 ay hapis isterler. ADALET nerde?

42
17
yanıtYanıtla
orhan:

helal sana kardeşim. . .

yanıt12
yanıt12
RACO:

ünlü ve paralı olunca adaletin ibresi o tarafa kayıyo bilmiyomusun??

yanıt14
yanıt2
Erhan:

Acaba araba ile adamı köşeye mi sıkıştırdı trafikte çok oluyor motosikletlilerin neler çektiğini iyi biliyorum , burda bu ünlüdür diye olayın içini bilmeden yüzde yüz kadın haklıdır demek olmaz

16
14
yanıtYanıtla
Hakim:

Acaba kelimesi fazla olur. . . Suç işlenmiş ve cezası verilmiş. Eğer adamda ufak bir haklılık payı da olsa kendini savunması için bir boşluk bırakılırdı.

yanıt4
yanıt0
halktan zaaar:

Acabah haklı veya haksız olunca arabaların camlarını aynalarını mı kırmak gerekiyor. . Eğer öyleyse bunu yapan motorcuların üzerinden geçmek nevsi müdafa olmazmı. . !

yanıt9
yanıt0
VOLKİ:

MOTORCULARIN DA NELER ÇEKTİRDİĞİNİ DE BİLİYORUZ AYRICA HİÇ NORMAL KULLANMIYOR BİR ÇOĞU

yanıt8
yanıt1
ellisekiz:

ne sevimsiz bir oyuncu bu ya.

8
8
yanıtYanıtla
6.FİLO:

58 hadi lan ordan oğlan seni

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazınyfı:

trafikte böyleleri çok ağır ceza uygulanmalı gerçetkten rtrafikte hepsi kafayı yemiş

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title