Haberler

    Yurt dışından gelen Arto, tıraş edilip ateşi ölçülmeden eve alınmadı

    Güncelleme:

    Sık sık Amerika'ya gidip gelen ünlü müzisyen Arto, geçtiğimiz günlerde koronavirüs salgının ardından kısıtlanan uçuşlardan dolayı Türkiye'ye İngiltere ve Polonya aktarmalı şekilde geldi. Arto'nun arkadaşları ise salgın nedeniyle sanatçıyı tıraş etmeden eve almadı.

    "MEMLEKETİMDEYİM HUZURLUYUM"

    Konu hakkında samimi açıklamalarda bulunan Arto, "Türkiye'ye gelirken 3 ülke dolaştım. Haklı olarak ev sahipleri de korktu. Arkadaşlarım beni evlerine almadan önce ateşimi ölçtü. Ardından da beni tıraş edip evlerine aldılar" dedi. Arkadaşlarının haklı olduğunu da sözlerine ekleyen şarkıcı, 14 gün evden çıkmadığını ve sağlıklı olduğunu söyleyerek "Ben olsam, ben de korkardım. Memleketimdeyim huzurluyum" ifadelerini kullandı.

    Yurt dışından gelen Arto, tıraş edilip ateşi ölçülmeden evine alınmadı

    ARTO KİMDİR?

    Aslen Ermeni olan ve sahne adıyla tanınan Arto, 1966 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Gerçek adı Harutyan Dalga'dır. Lisansını 2010 – 2013 yılları arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Medya ve İletişim Sistemleri ile Televizyon Haberciliği ve Programcılığı bölümünde tamamlandı.

    1997 yılından itibaren sahnelere çıkmaya başlayan Arto, bir gece kulübü sahibidir. Sivri çıkışlarıyla bilinen Arto, Yıldız Tilbe, Emre Kaya ve Güven Baran gibi isimlerle çalışmıştır.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Arto Haberler

    Bakmadan Geçme

    İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında?
    500

    Yorumlar (15)

    Tugo:

    Bu adamın meziyeti nedir ? Neden bu kadar ünlü ve zengin bilen varmı?

    3
    0
    yanıtYanıtla
    metin:

    bilmiyok anlatsana yorum yazacağına madem sende bilmiyong sırf kıl oldun diye yorum yazma senin meziyetin ne anlatda bilenk

    yanıt0
    yanıt1
    Derya:

    Arkadasım Arto istanbul''da sahnesi en iyi olan sanatçılar arasında gösterilir. Canlı izleyici kitlesi bicok sanatcıdan fazladır. medyada pek gorunmez.

    yanıt1
    yanıt0
    OGAG:

    Traş olur bazıları da traş olmuşları sever işte böyle bir şey.

    yanıt0
    yanıt0
    pako:

    haberide kendiside değersiz

    2
    0
    yanıtYanıtla
    OPPPPPS:

    ZIRTO

    1
    0
    yanıtYanıtla
    coni:

    hosgeldin ARTO kralsin :)

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Alper:

    Hani kapılar kapanmıştı ?biz niye evlerdeyiz ?

    1
    0
    yanıtYanıtla
    sapan:

    amerikalı arto kim

    1
    0
    yanıtYanıtla
    GARDİYAN:

    ULAN EN UFAK ZORLUKTA HEMEN YURTDIŞINA KAÇIYORSUNUZ, SONRADA MEMLEKETİMDE HUZURLUYUM DİYORSUNUZ.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title