Haberler

Yurdun Batısı ve Güneyi Yağış Altında

Yurdun batısı ve güney illeri sonbahar yağmurlarının etkisi altına girdi.

Yurdun batısı ve güney illeri sonbahar yağmurlarının etkisi altına girdi. Antalya, Balıkesir, İstanbul…Manzara tüm şehirlerde neredeyse aynıydı. Orta Akdeniz'de oluşan ve Ege bölgesini etkilemesi beklenen 'tropik fırtına' Antalya'da yağış olarak kısa süreliğine etkili oldu. Süre kısaydı ama deyim yerindeyse bardaktan boşalırcasına yağdı. Dünyaca ünlü sahiller sessizliğe gömüldü. Bazı sürücüler ise trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

İSTANBUL

İstanbul'da ise Beykoz şiddetli yağışların adresi oldu. Elmalı Mahallesi'nde taşan dere vatandaşlara kabusu yaşattı. Derenin kenarında bulunan hortum deposundaki malzemeler suya kapıldı, hızla akan sular evlere kadar ulaştı. Evi hasar görenler kendi imkanları ile çalışmalara başladı. Şiddetli akıntı, kameralara da yansıdı. Yağışın ardından sel sularının aktığı boğaz çamura bulandı. Masmavi rengiyle kendine hayran bırakan denizinin görüntüsü bir anada kahverengi oldu...

BALIKESİR

Kuzey Ege de yağmurdan nasibini aldı. Balıkesir'de boşalan sahiller havadan görüntülendi. Tropik fırtınanın yön değiştirmesi bölgede tedbirleri artırdı. Vatandaşlar olası bir yağışa karşı uyarılırken Edremit,

Burhaniye, Ayvalık gibi turistik ilçelerdeki işletmeler masa ve sandalyelerini kaldırdı.

Meteoroloji genel müdürlüğü yağışların devam edeceğini duyurdu.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir İstanbul Ege Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title