Haberler

Yunanistan'a 65 Yıl Aradan Sonra Cumhurbaşkanı Düzeyinde İlk Ziyaret

Yunanistan'a 65 yıl aradan sonra Cumhurbaşkanı düzeyinde ilk ziyaret Atina, 7 Aralık (DHA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak için Atina'da.

Yunanistan'a 65 yıl aradan sonra Cumhurbaşkanı düzeyinde ilk ziyaret Atina, 7 Aralık (DHA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak için Atina'da. Erdoğan, Yunan Parlamentosu önündeki Meçhul Asker Anıtı'na çelenk bırakacak, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda resmi törenle karşılanacak, Yunan mevkidaşı Prokopis Pavlopulos ile baş başa ve heyetler arası görüşme gerçekleştirecek. Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile Başbakanlık'ta görüşecek olan Erdoğan, Çipras ile ortak basın toplantısı düzenleyecek ve heyetler arası çalışma yemeğine iştirak edecek. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda, Cumhurbaşkanı Pavlopoulos ve eşi Vlasia Pavlopoulos 'tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan onuruna resmi akşam yemeği verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Yunanistan Ak Saray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title