Haberler

YouTuber Duygu Özaslan, kirası 15 bin TL olan lüks rezidansa taşındı

Güncelleme:

Çektiği makyaj videolarıyla tanınan Duygu Özaslan, Şişli'deki lüks bir rezidansa taşındı. Fenomenin evinin aylık kirası ise 15 bin TL.

YouTube'da çektiği makyaj videolarıyla tanınan ve sonrasında cesur pozlarından dolayı sık sık gündeme gelen YouTuber Duygu Özaslan, uzun bir süredir yaşadığı Maslak'tan Şişli'ye taşındı. Özaslan'ın aylık kirası ise herkesi şaşırttı.

ÜNLÜ İSİMLERLE KOMŞU OLDU

HaberTürk'te yer alan habere göre, ünlü Youtuber'ın son adresi Şişli/Esentepe oldu. Özaslan bölgenin en dikkat çeken yapılarından birine taşındı. Özaslan, kiraların 15 bin TL'den başladığı rezidansta, Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ve Lider Şahin gibi isimlere komşu oldu. 160 m2 büyüklüğünde 2+1 daireye taşınan Özaslan'ın dairesinde, 40 m2'lik teras da bulunuyor.

YouTuber Duygu Özaslan, kirası 15 bin TL olan lüks rezidansa taşındı

İÇ ÇAMAŞIRLI POZUNU PAYLAŞMIŞTI

İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde eğitim alırken okulu yarıda bırakarak Youtube'a yönelen ve çektiği videolar ile şöhreti yakalayan Duygu Özaslan, dünyayı etkisi altına alan binlerce kişinin ölümüne neden olan koronavirüse karşı tedbir almak için vaktini evde geçiriyor. Bu süreçte ev hallerini sık sık Instagram hesabından paylaşan Özaslan, geçtiğimiz gün cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek banyoda iç çamaşırlı bir pozunu paylaşmıştı.

YouTuber Duygu Özaslan, kirası 15 bin TL olan lüks rezidansa taşındı

YouTuber Duygu Özaslan, kirası 15 bin TL olan lüks rezidansa taşındı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Makyaj Şişli Haberler

500

Yorumlar (24)

Rokko:

Haydan gelen para huya gider

29
0
yanıtYanıtla
uCube:

Parayı nereye harcayacaklarını bilemiyorlar. . . Çok para her zaman şımartır ve savurur kendini daha sonra da iflas bayrağını borçlarla birlikte döndürür insana.

23
0
yanıtYanıtla
X:

para var huzur var

yanıt7
yanıt4
Caner:

Dunyadaki sistemin adaletsizligine bakarmisiniz. Bir muhendis, bir doktorla, ogretmenle esitmi simdi bu bayan. Ne is yapiyorsun? Youtuber im. Elektrik gitse issiz kalacak zavalli. Insallah bunlarin fisini cekerler kisa zamandada gelecek nesile kotu ornek olamazlar. Issiz takimi. . bu arada bana yorum yazacak issiz youtuber lara simdiden cevabim: issiz degilim ve kariyer sahibiyim:) yorumunuz elinizde patlamasin diye yazdim.

21
1
yanıtYanıtla
TELESKOP:

Size katilmamak mumkun degil ne kadar gereksiz insan varsa sosyal medyada bir o kadarda gereksiz takipcileri var. Yanlis anlasilmasin bir cok iyi seyler yapanda var bazilarini bende zaman zaman takip ediyorum ama orasini burasini acip poz vererek begeni bekleyen ve bundan maddi kazanc elde edenlere ve takipcilerine gicik oluyorum.

yanıt6
yanıt0
Abuzittin:

Bizim Gibi KERİZ'' ler İzlerse, Olacağı Budur. .

17
1
yanıtYanıtla
korona:

5 sene sonra seni tarih edeler kimse hatırlarmaz

17
0
yanıtYanıtla
Muma:

bu devirde saçma sapan işler yapanlar kazanıyor. üni. bölümü birincilikle bitirdim teklif edilen maaş asgari ücret. hatta bazısı sigortasız iş teklifinde bulunuyor. şaka değil gerçek. 4 yıl boyunca okulda vakit kaybedeceğime kulağıma wasabi soksaydım şuan siz hayranlarım için bmw i8 e binerdim.

16
0
yanıtYanıtla
biri anlatsa iyi olacak:

Virüsün girmeyeceği yer yoktur.

16
0
yanıtYanıtla
coni:

bizbize yeteriz diyosunuz ya gidin parayi bunlardan alin !!!!

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title