Haberler

    Yok Böyle Bir İroni! CHP'li Kayışoğlu, AKP'nin Sağlıkta Devrimini Meclis'te Böyle Anlattı

    AKP’nin en çok güvendiği ve ‘dayanak’ noktası olarak gördüğü ‘sağlık devrimi’ gerçekten var mı? Gerek devlet hastanelerindeki kaos ortamı ve bitmek bilmeyen sıralar, gerekse doktor ve personel eksikliğinden kaynaklı aksamalar ‘sağlıkta devrim’in ne...

    AKP'nin en çok güvendiği ve 'dayanak' noktası olarak gördüğü 'sağlık devrimi' gerçekten var mı? Gerek devlet hastanelerindeki kaos ortamı ve bitmek bilmeyen sıralar, gerekse doktor ve personel eksikliğinden kaynaklı aksamalar 'sağlıkta devrim'in ne denli bir 'devrim' olduğunu gözler önüne seriyor. CHP'li Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Türkiye'deki sağlık sistemi hakkında, ironi ve sitem karışımı sözleriyle Meclis'e taşıdı. Kayışoğlu, 'Artık ilaç almak için kuyruk beklemiyoruz, çünkü birçok ilkaç SGK kapsamından çıkarıldığı için alamıyoruz. Teşekkürler' dedi. Videoyu kendi Twitter hesabında da paylaşan Kayıoğlu'nun videosu sosyal medyada büyük ses getirdi.

    Kaynak: DailyMotion.com / Yaşam

    Nurhayat Altaca Kayışoğlu Yaşam Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title