Haberler

17 yaşındaki genç YKS sonrası evinde intihar etti

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi sınavına katıldıktan sonra evine gelen 17 yaşındaki genç, tabancayla kendisini vurarak yaşamına son verdi.

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde yaşayan Ömer A., YKS'nin ikinci oturumu olan AYT'ye katıldıktan sonra evine döndü. Mahallede arkadaşlarıyla karşılaşan, Ömer A., yorgun olduğunu ve eve gideceğini söyledi. Odasına geçen genç, kime ait olduğu öğrenilemeyen ve evde bulunan tabancayla kendisini vurdu.

17 YAŞINDAKİ GENCİN İNTİHARI ARAŞTIRILIYOR

Silah sesleri üzerine çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık görevlileri sevk edildi. Polis ekipleri, evde Ömer A.'nın cansız bedeniyle karşılaştı.Ömer A'nın cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Ömer A'nın bu sabah toprağa verildiği öğrenilirken, intiharıyla ilgili araştırma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kulp 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (52)

MALAZGİRT:

Eğer sınav için intihar ettiysen, bilmeliydin ki ve sana söylenmeliydi ki hiçbir sınav senin canından, gençliğinden kıymetli değildi. Eğer kendin için bir gelecek göremeyip intihar ettiysen, bu da toplum olarak bizim ayıbımız olsun. .

26
2
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ:

Çok güzel bir yorum Vallahi duygulandım. . .

yanıt3
yanıt0
MALAZGİRT:

Şu çocuğun yüzündeki temizlik ve yaşanmamışlık hissiyatımıza dokundu. Ne böyle bir haber okusaydık ne de yorum yapsaydık. Yine de teşekkür ederim GERÇEKÇİ kardeş. .

yanıt3
yanıt0
Taner:

Sınavlar kalksın millet sınav acısına dayanamıyorlar sınavi kazanmasak deli gözüyle bakılıyor sınav stresi milleti perişan ediyor zenginler özel hocalar tutuyorlar sınav endişesi milleti öldürüyor

21
4
yanıtYanıtla
gazman:

ne olsun peki onuda söyle de bilelim.

yanıt2
yanıt5
Sancez:

Öğrenci değil yarış atı yetiştiriyoruz , yapacağınız sistemin ............. ...........................

18
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Sınav kalkmalıdir insan gençlere bakıyor böyle genc yaşta bir sınav için intihar ediyor insanın ici paramparça oluyor Rabbim kabuletmesininşallah hayatimiz sınav olmuş Rabbim kabuletmesin sinav kalksın isyan ediyorum allahinizdan bulun inşallah amin

15
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Buneya millet 3 saatlik sınav için depresyon stres intihar başkada hiç bişey değil geçici dünya çocuklar artık bu sınavlara bağlı olmasın ne olur sınavlar kalksın isteyen herkes okusun üniversiteyi millet artık bu yükü kaldıramıyor

13
3
yanıtYanıtla
Vatandaş:

İnsanlar artık bir topluma girdiğizaman baskıdan başka bişeydeğil sınavi ne yaptın kazandin mı kaybettin mi psikolojikolarak insanlar alt üst ediyorlar insanlar bu sinav acısına dayanamıyorlar ne olur sınavlar kalksın yoksa intarlar çoğalır ne olur sesimiziduyunartıkyeterartık bıktık

13
2
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Cok aci bir durum. Egitimle bukadar oynanmaliydi. Genclere cok stres veriyor bu duzen. Zaten kazananda is bulamiyor.

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title