Haberler

Yılmaz Vural: Fenerbahçe'de çalışma umutlarımı kaybetmiş değilim

Güncelleme:

Türk futbolunun seyyah teknik direktörlerinden Yılmaz Vural, Fenerbahçe'de görev almasıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Süper Lig'de 36 kez takım çalıştıran Yılmaz Vural, Fenerbahçe'de çalışma umutlarını kaybetmediğini söyledi ve sarı-lacivertlilere dair bilinmeyen anılarını anlattı.

Türk futbolunun renkli simalarından teknik direktör Yılmaz Vural, Fenerbahçe'ye dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gazeteci Ahmet Ercanlar'ın Youtube'daki "Sansürsüz Futbol" isimli programına konuk olan Yılmaz Vural, sarı-lacivertli kulüple arasında geçen anıları anlattı.

"FENERBAHÇE'Yİ KAYBETTİĞİNE Mİ, PARAYI KAYBETTİĞİNE Mİ YANARSIN?"

1991 yılında Fenerbahçe'nin kapısından döndüğünü anlatan Yılmaz Vural, "Fenerbahçe başka bir şey aslında. Bir anımı anlatayım. Rahmetli Murat Aşık'ın Fenerbahçe başkanı olduğu dönem Trabzonspor'da görev alıyordum. Türkiye Kupası finali oynuyorduk, 1991 yılında. İlk maçı 3-0 kazanmıştık. İkinci maçtan önce Murat Aşık bana, 'Mücadeleyi kazan, Fenerbahçe'nin yeni hocası sen olacaksın' dedi. Maçı 5-1 kaybettik. Kaybettiğin paraya mı yanasın, Fenerbahçe'yi kaybettiğine mi yanasın bilemedim" dedi.

"ANLAŞTIK, SONRA IVIC'LE SÖZLEŞME İMZALADILAR"

Fenerbahçe'nin 1994 yılında kendisiyle anlaştığını ancak son bir hamleyle Hırvat teknik adam Tomislav Ivıc ile sözleşme imzaladığını aktaran Yılmaz Vural, "Sene 1994, Ali Şen dönemiydi. Geldi bana, 'Hocamız sensin' dedi. Hatta evi Levent'teydi. Oturduk. Rahmetli Şadan Kalkavan da vardı. Her şey tamam. Anlaştık. Ertesi gün yönetim bir araya gelip karar verecek. Ben de evde oturdum, bekliyorum. Gazeteci bir arkadaşım bana, yönetimin basın toplantısından sürekli bilgi veriyordu. Sonra gazeteci arkadaşım, "Hocam kulübe Yugoslav bir tercüman geldi" dedi. Ben de evde takım elbiseyle hazır bir şekilde bekliyordum ama nasip değilmiş. Sonrasında Ali Şen'le bir kez daha Fenerbahçe süreci yaşandı ama yine olmadı. Hatta Ali Şen, 'Seni Fenerbahçe'ye getirmeyi çok istedim, bir türlü kısmet olmadı' dedi" şeklinde konuştu.

"UMUTLARIMI KAYBETMİŞ DEĞİLİM"

Fenerbahçe'de çalışma umutlarını koruduğunu belirten tecrübeli teknik adam, "Fenerbahçe'de çalışmak nasip olmasa da çok bütünleştik. Fenerbahçe'de çalışmak için umudumu kaybetmiş değilim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yılmaz Vural Murat Aşık Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (26)

GSLİ:

TERTEMİZ KARİYERİNİ ŞİKECİLERE GİDEREK KİRLETME

21
21
yanıtYanıtla
fenerli:

bu sene zor reis ama kalbimizdesin

24
1
yanıtYanıtla
Karakartal:

türkiyede şenol güneş harici tüm teknik direktörler beş para etmez

10
9
yanıtYanıtla
fb:

gel hocam ne dilenciliğimiz kaldı nede kupa hırsızlığımız belki seninle alınteri bir kupamız olur

11
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Demek Trabzonsporun ki ozaman Türkiyenin en başarılı en büyük kulübüydü, o takımla 2. maçında şike yaptığınıimaçı fenere sattığını, ama kulübün haberinin olmadığını anlatıyorsun hee.

2
12
yanıtYanıtla
AGAH:

Ahahahah mal mısın bu yazıdan bunu nasıl çıkardın

yanıt8
yanıt1
yanlış haber:

o zaman bursanın başinda idi ilk maçı 3-0 kazanıp ikinci maçta trabzona 5-1 kaybetmişti

yanıt4
yanıt1
FORZA BEŞİKTAŞŞ:

KRAL !!

10
0
yanıtYanıtla
üzgün biri:

ersun yanalın yılmaz vuraldan artısı nedir ersun yanala verilen şans tonla başarısız sonuca rağmen hala süren destek bir defa yılmaz vurala hikmet karamana mesut bakkala güvenç kurtara falan verilse ne olurdu bu adamların belki de en büyük hatası sürekli düşmemeye oynayan takımlara gitmeyi kabul edip büyük takım çalıştıramaz algısını yaratmaları

9
0
yanıtYanıtla
TUBA:

Ali Başkan 23 nisan da yılmaz hocayı görmek istiyoruz:D:D

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title