Haberler

Yılmaz Erdoğan, canlı yayında Şeyma Subaşı'nın mesaj attığı Acun Ilıcalı'yı tiye aldı

Güncelleme:

Çok Güzel Hareketler 2 programındaki bir oyunda Şeyma Subaşı'nın canlı yayındaki Acun Ilıcalı'ya attığı mesaja gönderme yapıldı. Konu hakkında konuşan Yılmaz Erdoğan ise mesaj üzerinden Acun Ilıcalı'yı tiye aldı.

Televizyoncu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda kendi kanalında yayınlanan magazin programına konuk oldu. Şeyma Subaşı, canlı yayında telefonunda bir video izleten Acun Ilıcalı'ya mesaj atınca sosyal medyanın diline düştü. Ilıcalı ile Subaşı arasında yaşanan mesaj krizini son olarak Yılmaz Erdoğan ve ekibi tiye aldı.

"CANLI YAYINDA TELEFON GÖSTERMEMEK LAZIM"

Çok Güzel Hareketler 2 ekibi, bir oyununda Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı'ya attığı mesajı konu edindi. Programın alt yapı ekibi tarafından ti'ye alınan o mesaj sonrasında yorumda bulunan Yılmaz Erdoğan, bu konunun sahneye taşınması karşısında şunları söyledi: "Arkadaşımız… Ama mesajın geldiği zamanlama talihsizlik, şakasını yapmamaya imkan yok yani. Böyle bir zamanlama olur mu ya? Yoksa aile içinde bir şey. Hiçbirimizi ilgilendirmez. Özel bir konu da canlı yayına şey olmasaymış. Başka bir sürü mesaj gelme ihtimali var insanlık hali bu. Canlı yayında telefon göstermemek lazım."

Yılmaz Erdoğan, canlı yayında Şeyma Subaşı'nın mesaj attığı Acun Ilıcalı'yı tiye aldı

ŞEYMA'NIN SÖZÜNE GÖNDERME YAPTILAR

Ekibin oyununda dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise Subaşı'nın 'Sadece Şeyma' kitabında yer alan 'Herkesi mutlu edemezsin sen pizza değilsin' sözleri oldu.

Yılmaz Erdoğan, canlı yayında Şeyma Subaşı'nın mesaj attığı Acun Ilıcalı'yı tiye aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yılmaz Erdoğan Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title