Haberler

Yetiştirme yurdundaki vahşette kız çocuğu konuştu: Başını 20 kez zemine vurdum, sebepsiz öldürmek istedim

Güncelleme:

Antalya'da bir yetiştirme yurdunda, 6 yaşındaki çocuğu dövüp merdivenlerden sürükledikten sonra başını zemine vurarak yaralayan 15 yaşındaki kız çocuğunun ifadesi ortaya çıktı. Kız çocuğu, "Öldürmek istedim, sebebi yoktu. Pişman değilim." dedi.

Antalya'da, kaldığı yetiştirme yurdundaki kız çocuğu D.V.P.'yi (6) dövüp, merdivenlerden sürükledikten sonra başını zemine vurarak, ağır yaralayan kız çocuğu A.N.E.'nin (15) ifadesi ortaya çıktı. A.N.E.'nin "Lavaboda boğazını sebepsiz yere sıktım. Kafasını zemine 20 kere vurdum. Öldürmek istedim, sebebi yoktu. Öldüğünü zannederek, müdürün odasına götürdüm. Pişman değilim" dediği öğrenildi.

Yoğun bakımda kalan D.V.P.'nin ise sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi.

NE OLDU?

Olay, pazar günü, Kepez ilçesine bağlı Fabrikalar Mahallesi'ndeki Zübeyde Hanım Çocuk Yetiştirme Yurdu'nda meydana geldi. Yurtta kalan kız çocuğu A.N.E., tuvalete götürdüğü kız çocuğu D.V.P.'nin boğazını sıkarak, başını defalarca beton zemine vurdu. Bayılan çocuğu bulunduğu 2'nci katın merdivenlerinden zemin kata kadar sürükleyen A.N.E., yurt müdürünün odasının kapısına bıraktı. Durumu fark eden yurt görevlilerinin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği D.V.P., Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Yoğun bakıma alınan D.V.P.'nin sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi. Gözaltına alınan A.N.E. ise sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

YURTTAN KAÇMIŞ

A.N.E.'nin, Çocuk Suçları Soruşturma ve Çocuk İzleme Merkezi Bürosu'nda verdiği ifade ortaya çıktı. Yetiştirme yurduna olaydan 4 gün önce geldiğini ve ilk kabul biriminde kaldığını söyleyen A.N.E., anne ve babasının boşandığını anlattı. Devlet korumasında olduğunu, babasının Antalya'da, annesinin ise İzmir'de oturduğunu belirten A.N.E., okula devam etmediğini kaydetti. A.N.E., yurttan kaçtığını ve yakalanıp, tekrar getirildiğini söyledi.

"SEBEPSİZ YERE BOĞAZINI SIKTIM, BAŞINI 20 KEZ ZEMİNE VURDUM"

A.N.E., başka odada kalan D.V.P.'yi ilk kabul biriminde kalması dolayısıyla tanıdığını söyledi. Olay günü herkesin yemekte olduğunu, kendisinin de D.V.P. ile ortak salonda olduğunu anlatan A.N.E, ifadesinde şunları kaydetti:
"D.V.P.'ye, 'Sen de yemeğe git. Ben tuvalete gidip, geleceğim' dedim. O da bana, 'Ben de seninle gelebilir miyim?' dedi. Ben de 'gel' deyip, elinden tutup, götürdüm. Tuvalette bulunduğumuz sırada sebepsiz yere D.V.P.'nin boğazını sıktım. Kafasını 20 kere zemine vurdum. Bayıldı. Baygınken elinden tutup, çekiştirerek, 2'nci kattan merdivenlerden sürükleyerek, müdürün kapısının önüne bıraktım. Niye bıraktığımı bilmiyorum."

"ÖLDÜRMEK İSTEDİM, PİŞMAN DEĞİLİM"

D.V.P.'yi öldürmek istediğini ve bunun nedeni olmadığını dile getiren A.N.E., şöyle devam etti:

"Öldüğünü düşünerek, sürükleyip, müdür odasına götürmeye karar verdim. Yaptığımdan pişman değilim. Zarar vermek istedim, öldürmek istedim. Bunun bir sebebi yok. Herhangi bir psikolojik sorunum yok. Canım istediği için zarar verdim. Herhangi bir tartışma veya kavga olayımız da olmamıştı. Hatta yurtta ablası da kalıyor. Onunla da aramızda bir kavga yaşanmadı. D.V.P. bana herhangi bir şey yapmadı ve söylemedi. Daha önce böyle bir olaya karışmadım. İlk kez böyle bir şey yaptım. Olay tarihinde uyuşturucu madde veya hap kullanmamıştım. Herhangi bir kimse, D.V.P.'yi öldürmem konusunda talimat vermedi, para vermedi. Durduk yere öldürmeye karar verdim. Duyduğum kadarıyla ölmemiş ve hastanedeymiş. Öldüğünü zannederek, sürükleyip, müdür odasının önüne bırakmıştım. Pişman değilim."

Suça sürüklenen A.N.E.'nin avukatı ise çocuğun beyanlarına katılmadığını, psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (30)

ahmet:

ona psikolojik destek verilmeli, doktor eşliğinde boğazı sıkılıp, başı yirmi defa betona çarptırılıp, sonra o kücük kızı sürüklediği gibi merdivenlerden sürüklenmeli ondan sonra ortada bırakılmalı, inanın bu psikolojik destek sayesinde eğer hayatta kalır ise bir daha hiç kimseye bulaşmaz. Bu kısas desteği Allahın emridir ve iyileştirici etkisi vardır. öldüren öldürülür, döven dövülür.

35
4
yanıtYanıtla
Tek:

Katılıyorum

yanıt11
yanıt0
46:

ADAMSlN AHMET cünkü cekmeyen bilmez tok acın halinden anlamaz ögreteceksin

yanıt1
yanıt0
İDAM:

bende sebepsiz yere seni asmak istiyorum, pişman değilim

31
1
yanıtYanıtla
cihan cihan:

CAN ALANIN CANINI ALACAN BU PISLIK ARTIK RAHAT DURMAZ DEVAMLI YAPAR AYNI SEYI TOPLUM ICIN ZARARLI

26
0
yanıtYanıtla
Kerim:

yetistirme yurdunda kiza cocukluktanberi eziyet edilmiski bir cocuga eziyet edebilecek duruma gelmis. . . arastirlmali, ama imamlar ve dinciler tarafindan degil, psikolog ve sosyologlar tarafindan.

6
18
yanıtYanıtla
Alperen:

Kerim kardeşim, bazı şeyler önyargılarla çözülmez. 5-6 sene öncesi çalıştığım firmaya, o zaman halen YetiştirmeYurdunda kalan 17 yaşında bir genç kız işe başladı. Bir bardak çaya 7-8 kaşık şeker koydu. Çok fazla koydun, bak çok zararlı dedim, ne dedi biliyor musun? Biz yurtta böyle alıştık dedi. . İnanki çok üzüldüm bu duruma. . . Merhametli olacağız. . Herkesin kalbine Allah ve Peygamber sevgisini yerleştirirsen Psikologların işi çok daha kolay olur

yanıt12
yanıt0
Herkes:

15 yaşına gelmiş, evlendirin. Kendi çocukları olunca kıymet bilir.

8
15
yanıtYanıtla
herkes(delirmiş):

sacmalama istersen böyle bi psikopatlıkta insan asla evlendirilip cocuk yaptırılmamalı!!!!!

yanıt2
yanıt0
TAM TERSİNE:

acilen kısırlaştırılmalı ve ömür boyu kapalı kalmalı, hapishane ya da tımarhane artık neresi olursa

yanıt0
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title