Haberler

Epilepsi krizi geçiren şahsa, koronavirüs korkusundan kimse yardım etmedi

Güncelleme:

Bingöl'de bir caddede yürürken fenalaşan epilepsi hastası, yere yığıldığı sırada kimse yardımcı olmadı. Çevredeki insanların koronavirüs şüphesi sebebiyle korku içindeki bekleyişi, sağlık ekiplerinin bölgeye gelmesiyle son buldu. Vatandaşların cep telefonuyla kameraya aldığı şahıs hastaneye gönderildi, sağlık durumununsa iyi olduğu öğrenildi.

FENALAŞAN VATANDAŞI KAMERAYA KAYDETTİLER

Kent merkezinde Genç Caddesi'nde yaşanan olayda epilepsi hastası olduğu öğrenilen 55 yaşındaki R.D, nöbet geçirerek kaldırım üzerinde yığıldı. Şahsı gören vatandaşlar ise son günlerde Türkiye'de de her geçen biraz daha yayılan koronavirüs endişesiyle müdahale edemeyerek sağlık ekiplerine haber verdi. Yaşanın durumu uzakta bekleyerek izleyen vatandaşların o anları ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Kısa sürede olay yerine ambulansla gelen sağlık ekipleri, şahsı devlet hastanesine sevk etti. Şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

''KORONAVİRÜS KORKUSUNDAN YANAŞAMADIK''

Yaşanan olayı gören esnaflardan Mehmet Balat, "Burada bir vatandaşımız bayıldı. Ama bu salgınlardan dolayı kimse yanaşmadı, 112'yi aradık gelip götürdüler. Bu hastalıktan dolayı kimse kimseye yanaşmıyor, o korku herkeste var." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

epilepsi Bingöl Genç Haberler

500

Yorumlar (40)

AYNI HABERİ...:

Şimdi birileri yardım etse aynı haberi bu seferde ''KORONA VİRÜSÜ HİÇ TAKMADILAR YARDIM ETTİLER ÇOK YANLIŞ YAPTILAR'' diye haber yapacaklardı. . yardım etmiyorsun bu seferde '' Epilepsi krizi geçiren şahsa, koronavirüs korkusundan kimse yardım etmedi'' insanlık ölmüş diye haber yapıyorlar. . . .

83
2
yanıtYanıtla
HAKAN 41:

AYNEN

yanıt15
yanıt1
ASLI:

EN DOĞRUSUNU YAPMIŞLAR VİRÜS TEHLİKESİ VARKEN YAKLAŞILMAZ KİMSE CANINI SOKAKTA BULMADI. TABİ GENÇ VE GÜZEL BİR KIZ OLSAYDI ELİNİ TUTAN ÇOK OLURDU O BAŞKA.

52
10
yanıtYanıtla
Meliss:

Selam tatlım

yanıt5
yanıt10
ASLI:

SELAM GÜZELLİK

yanıt0
yanıt0
Hakan:

Sorsan hepsi müslüman , kendine müslüman .

13
31
yanıtYanıtla
Help you:

Habere bak çay demle sanki bunu yazan dinkoff gorse yardim ederdi

29
3
yanıtYanıtla
FIRT YOU:

''dinkoff'' ne yaw, 118 dilde aradim bulamadim. . .

yanıt0
yanıt0
....:

virüsden korkuyorsan dışarıda ne işin var

24
2
yanıtYanıtla
Bilal sin:

Turkiyede insanlik mi kalmis

8
18
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title