Haberler

En güzel doğum günü! Sevenleri, yeni yaşını kutlayan Ebru Polat'ın evini gül bahçesine çevirdi

Güncelleme:

37. yaşını kutlayan Ebru Polat'ın tatil yaptığı Bodrum'daki evine çiçek ve hediye yağdı. Şarkıcı, bir hayranının gönderdiği 'Ebru Polat' yazılı güllerle poz vererek sevenlerine teşekkür ederken "Yaşadığım en güzel doğum günü" dedi.

Şarkıcılığın yanı sıra kendi kozmetik markasını çıkaran Ebru Polat, dün 30. yaş gününü kutladı. Şimdilerde Bodrum'da tatil yapan şarkıcının evine çiçek ve hediye yağdı.

"HAYATIMIN EN GÜZEL DOĞUM GÜNÜYDÜ"

Evine ' Ebru Polat' yazılı güllerden bukete kadar sayısız çiçek yağan şarkıcı, Instagram hesabından paylaşım yaparak "Doğum günümde düşünüp çiçek, hediye gönderen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

Hediyeler karşısında çok mutlu olan şarkıcı, Instagram hesabının hikaye kısmından yayınladığı videosunda ise şu ifadeleri kullandı: "Hayatımın en güzel doğum günü oluyor. Ben teknedeyim ama Bodrum'daki evime çiçek ve hediye yağıyor. Sevenlerime, arkadaşlarıma ve dostlarıma çok teşekkür ederim. O kadar çok dost biriktirmişim ki bunu bugün daha iyi anladım. Evim çiçek bahçesine dönmüş, dış kapıma güllerle Ebru Polat yazılmış ve özel pastalar yapılmış. Düşünen herkese teşekkür ederim."

Yeni yaşını kutlayan Ebru Polat'ın evi güllerle kaplatıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ebru Polat Instagram Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (16)

yalana bak:

kendi kendine gondermıstır

12
0
yanıtYanıtla
Sakaryalı Hatun:

Doğum günlerinin abartılı şekilde kutlanmasına karşıyım ben, herşeyin sadesi güzel.:))

7
0
yanıtYanıtla
TABİ:

kendi sipariş etmiştir.

7
0
yanıtYanıtla
AFYONLU:

Benim doğum günümü hatırlayan 1 tane insan bile olmuyo

7
0
yanıtYanıtla
:

kendi kendine yapmadıysa bunu ben hiçbirşey bilmiyorum. . . . . . yalandanda dostlarım yollamış diyor . . . . aklı sıra kendini reklam ediyo işte

6
0
yanıtYanıtla
Can:

Yalaaaaaan! Kendi aldigi Güllerle Show pesinde. Buna MARKETING denir is Hayatinda.

6
0
yanıtYanıtla
Ben Tanimiyom Bu Boya Maketini:

Kimki Bu Ya Yazik Degilmi O Güzelim Güllere

5
0
yanıtYanıtla
konyalı:

bu kadin tanımam . ama sevdim :)

0
4
yanıtYanıtla
elazığlı akıllı:

Resim fotomontaj üstteki resimde kadının sağ ayağını gölgesi sağ tarafa düşmüşken, güllerin gölgesi aşağı bakıyor. Yani aynı ışık kaynağından aydınlanan tüm nesnelerin gölgeleri aynı yöne bakar.

4
0
yanıtYanıtla
Arif 16:

Bizene gevurlarin doğum günlerinden biz elhamdürillilah müslümaniz bunlar gibi imansiz değiliz çok şükür gevurlari taKlid edelim

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title