Haberler

"Bırak dağınık kalsın" diyen Merve Boluğur, yatak pozunu paylaştı

Güncelleme:

Kısa bir süre önce Burak Dayı ile yeni aşka yelken açan Merve Boluğur, yatakta dağınık saçlarıyla çektirdiği bir fotoğrafını "Bırak dağınık kalsın" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, yakın bir zaman önce Burak Dayı ile aşk yaşamaya başladı. İlişkisini göz önünde yaşayan ve sık sık paylaşımlar yapan Boluğur, son olarak yatakta çektirdiği bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

YATAK POZUNU PAYLAŞTI

Şimdilerde sevgilisiyle Çeşme Alaçatı'da tatil yapan Boluğur, kaldığı otel odasında yatakta mayosuyla poz verdi. Oyuncu makyajsız ve dağınık halde çektirdiği fotoğrafını "Bırak dağınık kalsın" notuyla 3.7 milyon takipçisinin olduğu Instagram'dan paylaştı. Boluğur'un paylaşımı kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Son günlerde sosyal medya paylaşımlarına ağırlık veren oyuncu, sevgilisi Burak Dayı ile olan bir fotoğrafını "Kumralım" notuyla paylaşmıştı.

Yeni ilişkisinden dolayı gündemden düşmeyen Merve Boluğur, yatak pozunu paylaştı

Yeni ilişkisinden dolayı gündemden düşmeyen Merve Boluğur, yatak pozunu paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Merve Boluğur Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (47)

utanmazligin bu kadari:

cidden bunlarin baska hicbir özellikleri yok mu? bu kadar mi yoksunlar ahlaki degerlerden? Ya hu ne halt yersen ye, bize ne? ama bunu da kendine sakla. bu arada makjazsiz bir seye benzemiyorlar. etrafimda onlarca daha güzel ve saygin genc kadinlar var.

26
0
yanıtYanıtla
SİMLİ:

BU KAFAYLA O YOL AŞILMAZ İLİŞKİNİN BİLE MAHREMİYETİ OLUR. REZİLLLL

18
3
yanıtYanıtla
SİMLİ NE DEMEK:

sana ne lan sığır onun hayatı, sen önce aç karnını doyur

yanıt7
yanıt12
Yolcu:

Hayat işte. Bende bugun 1 liram eksik diye otobüse binemedim. Yürüdüm iş yerine yarım saat. Hayat herkez için aynı değil

17
0
yanıtYanıtla
Ölüm meleği:

Pislik kadın.

11
5
yanıtYanıtla
WWWWWWWWWWWWWWWWWW:

AYIP LAN AYIP TAKOZ KAFALI, UNUTMA SENİN DE ANNEN KADIN. . . . . . . . . . . . . . . . .

yanıt2
yanıt2
Yahya:

Neresi pislik? Onuda yazsana.

yanıt3
yanıt5
Nod:

Kendisinin ahlaken dağıldığını gösterir bu durum.

13
1
yanıtYanıtla
eylül:

sizler oyuncu değil sosyal medya fenomeni olmuşsunuz. . . .

13
0
yanıtYanıtla
KASIM:

deme valaha mı cidden mi bilmiyorduk sayende öğrendik be. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

yanıt0
yanıt2
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title