Haberler

Sokağa çıkması yasak olan 19 yaşındaki gencin yeni motosikletiyle çıktığı ilk tur, sonu oldu

Güncelleme:

Amasya'da koronavirüs tedbirleri gereğince sokağa çıkması yasak olan 19 yaşındaki genç, uzun süre para biriktirip satın aldığı motosikleti ile ilk kez dışarı çıktı. İlk turunda minibüsle çarpışan motosiklet sürücüsü genç, hayatını kaybetti.

Amasya'da meydana gelen trafik kazasında bir minibüs ve motosiklet çarpıştı. Motosikletin 19 yaşındaki sürücüsü Kerim Gül, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Salgın nedeniyle sokağa çıkması kısıtlanan Gül'ün, kaza yaptığı motosikleti alabilmek için uzun süre para biriktirdiği ve ilk kez o gün motosikletine bindiği öğrenildi.

YOĞUN BAKIMDA HAYATINI KAYBETTİ

Kerim Gül idaresindeki motosiklet ile Sedat Taştemür'ün (45) kullandığı 05 AAV 896 plakalı minibüsü çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü Kerim Gül yaralandı. Helvacı mevkisinde meydana gelen kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü ambulansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Kerim Gül hayatını kaybetti.

YENİ MOTOSİKLETİYLE İLK KEZ DIŞARI ÇIKTI

Motosiklet sürücüsü Kerim Gül'ün Amasya Sanayi Sitesi'nde kalfa olarak çalıştığı ve uzun yıllardır ilk motosikletini almak için para biriktirdiği öğrenildi. Yaşı nedeniyle sokağa çıkma yasağı bulunan Gül, dün yeni aldığı motosikleti ile ilk turunu atarken kaza yaparak hayatını kaybetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Amasya Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (3)

KUZEYİN UŞAĞI:

ah be evladım, Allah rahmet etsin, ailesine sabır versin.

14
0
yanıtYanıtla
TÜRK:

Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun İnşallah

5
0
yanıtYanıtla
Karamandan Balkanlara:

Türkiye gibi yerde en iyi araç TANK

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title