Haberler

Yaşlı çifti ölüm bile ayırmadı! Aynı gün vefat ettiler

Güncelleme:

Malatya'da önceki gün yaşamını yitiren 90 yaşındaki Duran Ercan'ın defnedilmesinden 5 saat sonra, 55 yıl aynı yastığa baş koyduğu hayat arkadaşı Fahriye Ercan da hayata gözlerini yumdu.

Malatya'da 55 yıl boyunca aynı yastığa baş koyan Ercan çiftini ölüm bile ayırmadı. 5 saat arayla hayata gözlerini yuman yaşlı çift, gözyaşları ile defnedildi.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Gündüzbey Mahallesi'nde yaşayan 90 yaşındaki Duran ve 72 yalındaki Fahriye Ercan çifti tam 55 yıl boyunca mutlu bir evlilik sürdürdü. Evlilikleri boyunca birbirlerini hiç kırmayan yaşlı çiftin aynı gün hayata gözlerini yumması ise sevenlerini üzdü. Kalp hastası olan Duran Ercan bir süre önce kalp krizi geçirince hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık bir hafta yoğun bakımda kalan yaşlı adam önceki gün hayatını kaybetti.

HAYAT ARKADAŞI ACISINA DAYANAMADI

Duran Ercan, Gündüzbey Mahallesi'ndeki mezarlıkta ikindi namazı sonrası defnedilirken, hayat arkadaşının ölümüne dayanamayan Fahriye Ercan da kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yumdu. Çok sevdiği eşinin ölümüne daha fazla dayanamayarak hayatını kaybeden Fahriye Ercan, eşinin defnedildiği mezarlıkta dün gözyaşları ile son yolcuğuna uğurlandı.

"UNUTULMAZ BİR AŞKLARI VARDI"

Ercan çiftinin tek oğulları olan Hasan Ercan, anne ve babasının hayatları boyunca birbirlerine her zaman sevgi ve saygıyla yaklaştığını söyleyerek, "Annem hasta olduğunda babam üzülürdü, babam hasta olduğunda annem üzülürdü. Birbirlerine karşı hep anlayışlı olmuşlardır. Birbirlerine çok bağlılardı, unutulmaz bir aşkları vardı" dedi.

"ALLAH KİMSEYE BÖYLE ACI YAŞATMASIN"

Aynı gün hem babasını hem de annesini kaybeden Hasan Ercan, "Allah kimseye böyle acı yaşatmasın" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gündüzbey Malatya Haberler

500

Yorumlar (17)

cosmos:

onların aşkından ne olur

0
78
yanıtYanıtla
MALATYALI İSMAİL:

AŞKIN NE OLDUĞUNU BİLMEYEN SENİN GİBİ GERİ ZEKALILAR OLDUKTAN SONRA ÖNCE EVLENİRSİNİZ KISA BİR SÜRE SONRA BOŞANMAK İÇİN ADLİYENİN YOLUNU TUTARSINIZ SİZ KİM 55 YIL EVLİLİK SÜRDÜRESİNİZ

yanıt14
yanıt0
ccc:

senin insanlığından ne olur

yanıt20
yanıt0
mal cosmos:

malsın mal

yanıt24
yanıt0
Adınızı Yazın:

Allah rahmet eylesin

31
1
yanıtYanıtla
misafir.:

ölümün en güzeli Allah rahmet etsin.

27
1
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Komik bir tesadüf olmus lan. Hehhe

2
25
yanıtYanıtla
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:

MALSIN MALLLLLLLLLLL

yanıt11
yanıt2
ADINI YAZ Y:

Demekki bir birleri için yaratılmışlar. 55 yıl sonrada son nefeslerini vermişler. ebediyen ayrılmamak üzere. mekanları cennet olsun. .

13
1
yanıtYanıtla
BEHCET:

COSMOS DENEN SOYTARİ SEN AŞKTAN VE İNSANLİKTAN NE ANLARSİN

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title