Haberler
BBC

Yargıç, tecavüz mağduruna sordu: Size 150 bin dolar verse cezasının hafifletilmesini kabul eder misiniz?

Güncelleme:

ABD'nin Louisiana eyaletinde görülen bir tecavüz davasında yargıç mağdura "Size 150 bin dolar verse cezasının hafifletilmesini kabul eder misiniz?" şeklinde bir soru yöneltti. Adı açıklanmayan kadın, yargıcın bu teklifini reddetti.

ABD'nin Louisiana eyaletinde görülen bir tecavüz davasında yargıç mağdura "Size 150 bin dolar verse cezasının hafifletilmesini kabul eder misiniz?" diye sordu. Adı açıklanmayan kadın, yargıç Bruce Bennett'in hem savcılar hem de avukatları şaşkınlığa uğratan teklifini reddetti.

"BENDEN ÇALDIĞI YILLARI HAPİSTE GEÇİRMESİNİ İSTİYORUM"

Washington Post'un The Advacote sitesine dayandırdığı haberine göre, Perşembe günkü duruşmada, yargıç bu teklifi saldırganla ilgili 12 yıllık hapis cezasını açıklamadan önce yaptı. Tecavüz mağduru yargıca "Hayatımın yarısını bununla mücadele için harcadım. Benden çaldığı yılları hapiste geçirmesini istiyorum" diye yanıt verdi.

İLK KEZ BÖYLE BİR TEKLİFE TANIKLIK ETTİ

Bölge Savcısı Hillar Moore, Washington Post'a meslek hayatı boyunca ilk kez böyle bir teklife tanık olduğunu belirterek "Yargıcı tanıyan bir kişi olarak, mağdura bir şekilde yardım etmeye çalışmış olabilir diye düşünüyorum" diye konuştu.

GEREKÇELİ KARAR DİKKAT ÇEKEN İFADE

Yargıç Bennett, daha sonra gerekçeli kararında 45 yaşındaki sanık Sedrick Hills'in ağır bir trafik kazasında yaralandığını belirterek "Sanık, kaza davasında alacağı tazminatla hapishaneden bir servetle çıkarken mağdurun duygusal yaraları için tazmin edilmemesi adil olmayacaktı" dedi.

TECAVÜZE UĞRADIĞINDA 15 YAŞINDAYDI

Gazeteye göre, tecavüz olayı 2003'te yaşandı. Şimdi 31 yaşında olan kadın, tecavüze uğradığında 15 yaşındaydı. Bir DNA kanıtının ortaya çıkmasından sonra 2014'te Sedrick Hills hakkında dava açıldı. Ağustos 2018'de Hills, suçlu bulundu.


BBC

Amerika Birleşik Devletleri Louisiana 3. Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (28)

buse:

gayet mantıklı bir teklif 1 seferde o kadar parayı hangi insan kazanıyor ki ?

7
59
yanıtYanıtla
Soul edge:

Evet doğru ülke senin gibi karaktersiz dolu, midesi olmayan makarnacı!

yanıt45
yanıt4
KAYSERİ38:

EDEP AHLAKIN DİNLE ALAKASI OLMADIĞININ ÖRNEĞİ HERKES SENİN KADAR KÜÇÜK DEĞİL

yanıt41
yanıt2
VATANDAŞ:

Soul Edge yaptığın yorumla seninde en az Buse kadar karaktersiz olduğun belli.

yanıt5
yanıt0
atcan:

sen mesela kaç tl kazanıyorsun

yanıt3
yanıt3
MY FLOWER:

Buse sende yemeye hemen dünden razisin ha yuh sana buse :))

yanıt1
yanıt1
birikedimi7:

acı varmı acı

4
42
yanıtYanıtla
merhametli:

Beyni olmayan kişiler yorum yapmasın bence. TECAVÜZE uğradığı yaş coçuk olunacak yaş. Sadece bencil düşünüp yorum yapıyorsunuz. Ya bu durumda olan sizin coçuğunuz olsa ve siz anne veya baba olsanız demek ki; hiç bir şey sizin umrunuzda olmazdı. . . .

29
1
yanıtYanıtla
Ccc:

Super. Tebrik ederim. Bu bayani ve hakimi. Benim mantigimda ayni. Igrenc bir sey oldugunu herkes bilsin.

29
0
yanıtYanıtla
binbirgece masalları:

şehrazat kabul etmişti o parayı . .

14
12
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title