Haberler

Yardım kutusu faresi, şehrin göbeğinde kıyafet kumbarasının içini boşalttı

Güncelleme:

Bursa'da belediye ekipleri tarafından yardıma muhtaç vatandaşlar için bırakılan kıyafet kumbarasının içi, kimliği belirsiz kişi tarafından boşaltıldı. Kimliği belirsiz şahsın kumbaraya sıkışmış haldeki fotoğrafı da çevredeki vatandaşlar tarafından çekildi.

Bursa'da kimliği belirsiz bir kişinin belediyenin dar gelirli vatandaşlar için koyduğu kıyafet kumbarasına girmeye çalışırken çekilen fotoğrafı bu kadarına da pes dedirtti.

Olay Çekirge Mahallesi Armutlu Meydanı'nda yaşandı. Kimliği belirsiz bir kişi, meydanda Osmangazi Belediyesi tarafından yardıma muhtaç vatandaşlar için bırakılan yardım kumbarasına girmeye çalışırken fark edildi. Gündüz vakti kumbaranın kapağını kaldırıp içine girmeye çalışan şahıs kapak aniden kapanınca kumbaraya sıkıştı.

Yardım kutusu faresi, şehrin göbeğinde kıyafet kumbarasının içini boşalttı

POŞET POŞET KIYAFETİ ALIP GİTTİ

40 santimetre genişliğindeki kapaktan kumbaranın içine sarkmaya çalışırken fotoğraflanan şahıs, uzun süren mücadelenin ardından sıkıştığı yerden kurtulup, kumbarada hayırsever vatandaşlar tarafından bırakılan poşet poşet kıyafeti alarak uzaklaştı. Kimliği belirsiz şahsın kumbaraya sıkışmış halde çekilen fotoğrafı bu kadarına da pes dedirtti.

Yardım kutusu faresi, şehrin göbeğinde kıyafet kumbarasının içini boşalttı

ÇEVREDEKİ ESNAF OLAYA KAYITSIZ KALIYOR

Çevredeki esnaf, söz konusu şahsın zaman zaman aynı bölgeye gelerek kumbaralara ihtiyaç sahipleri için bırakılan kıyafetleri alıp kaçtığını dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Osmangazi Belediyesi Armutlu Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

vatandaş:

demekki oda ihtiyaç sahibi

4
4
yanıtYanıtla
gülsün:

zaten insanların attığı şeyler. alsa ne olur almas ane olur

2
1
yanıtYanıtla
MERMO DAYI:

POLİS:neden yardım kutusundaki kıyafetleri aldınYARDIM KUTUSU FARESİ:abi yardım kutusu diye aldım yardıma ihtiyacım varHAKİM:36 yıl tutuklu olarak hükmüne karar verimiştir

3
0
yanıtYanıtla
...25:

Konyadaki bazi tarihi camilerin önlerinde bir el sığacak kadar oyuklar vardir insanlar sadakalarini oraya birakirlarmis ve fakirler utandıkları icin gece gidip oradan sadece ihtiyacı kadarını alırmış ki başka ihtiyaç sahibine de kalsın... biz de onların torunlariyiz

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title