Haberler

Yaralı Yunan Gemicinin İmdadına Türk Gemisi Yetişti

- Yaralı Yunan gemicinin imdadına Türk gemisi yetiştiUMMAN - Hint Okyanusu'nda keşif görevinde bulunan TCG Giresun gemisi, Yunanistan bandıralı gemiden parmağı kopan bir gemici için acil yardım çağrısı aldı.

- Yaralı Yunan gemicinin imdadına Türk gemisi yetişti

UMMAN - Hint Okyanusu'nda keşif görevinde bulunan TCG Giresun gemisi, Yunanistan bandıralı gemiden parmağı kopan bir gemici için acil yardım çağrısı aldı. Gemiden alınan ve ilk müdahalesi TCG Giresun doktoru tarafından yapılan yaralı gemici, Umman'a getirildi.

Hint Okyanusu'nda keşif gözetleme görevinde bulunan TCG Giresun gemisi, Yunanistan bandıralı Aegean Angel isimli tankerden acil yardım çağrısı almasının ardından harekete geçti. Dün yaşanan olayda bir yaralı gemi personeli için acil yardım çağrısı alan gemi, süratle ticari gemiye yaklaştı. TCG Giresun, kaza sonucu sol el başparmağı kopan ticari geminin personeli Yunanistan vatandaşı Vazoios Marcos'u almak üzere helikopterini Aegean Angel isimli gemiye gönderdi. Helikopter kurtarma vinci vasıtasıyla yaralı personel Aegean Angel gemisinden tahliye edilerek TCG Giresun'a getirildi. Yaralı denizciye ilk müdahale ise TCG Giresun'un askeri doktoru tarafından yapıldı. Ardından yaralı gemici Umman'a getirildi.

TCG Giresun fırkateyni, Aden Körfezi'nde bir Türk tuğamiral tarafından komuta edilen Birleşik Görev Kuvveti 151 emrinde Deniz Haydutluğu ile Mücadele Harekatına iştirak ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Yunanistan Giresun 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title