Haberler

Yamaç ve Azer'in dövüş sahnesi Çukur'a damga vurdu

Güncelleme:

Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen Çukur'a Azer ve Yamaç'ın kavgası damga vurdu. Yamaç'ın "Güle güle Azer, seni tanımak güzeldi" demesi akıllara Azer'in öldüğünü getirdi.

Show TV ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen Çukur dizisi dün akşam 76'ncı bölümüyle ekrana geldi. Nefes kesen anların yaşandığı bölüme Azer ile Yamaç'ın dövüş sahnesi damga vurdu.

"GÜLE GÜLE AZER"

Çukur'un son bölümünde Azer'in annesinin hayatını kurtaran Yamaç, babası İdris Koçovalı'nın ölümünde parmağı olduğunu düşündüğü Azer için harekete geçti. Azer ile Yamaç'ın teke tek dövüştüğü sahne izleyenleri ekrana kilitledi. Sakin başlayan hesaplaşma etraftaki eşyalarında kullanımı ile iyice sertleşti. Azer'i yere deviren Yamaç kızgın demir elinde, son darbe için hazırlandı. Yamaç'ın "Güle güle Azer, seni tanımak nadiren de olsa zevkti" sözü dikkat çekti. Yamaç elindeki kızgın demiri Azer'e batırmak için harekete geçti. Azer'in ölüp ölmediği ise henüz bilinmiyor.

Yamaç ve Azer'in dövüş sahnesi Çukur'a damga vurdu

CUMALİ'DEN DAMLA'YA BÜYÜK SÜRPRİZ

Çukur 76'ncı son bölümde; Seval'den, Cumali'nin hala mekana gittiğini öğrenen Damla sinirlense de ama Sultan'a çaktırmamaya çalışıyor. Damla'nın bu hallerini gören Saadet ise işi şakaya vuruyor. Pavyona sinirle dalan Damla gördüğü manzara karşısında şok oluyor. Sevdiği kadının doğum gününü unutmayan Cumali, Damla'ya sürpriz doğum günü hazırlıyor.

Yamaç ve Azer'in dövüş sahnesi Çukur'a damga vurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çukur Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

elif:

muhteşem dizi YAMAÇ sen bu dönemin en iyi oyuncususun

16
19
yanıtYanıtla
Bilim kurgu dizisi neden yok:

ekseriyetli gençlerin izlediği diziye bakın hele. kan şiddet vahşet suç her şey var. Asıl bunların rtükten ceza yemesi lazım.

20
13
yanıtYanıtla
SEYFİ:

YORUMUN 10 NUMARA 5 YILDIZ KARDEŞİM

yanıt0
yanıt0
SEYFİ:

TOPARLAMAK YOK DAHA ÇOK BOZMAK VAR

yanıt0
yanıt0
cilekeş adanalı:

kurtlar vadisin üstüne dizi tanımam keşke yeniden başlasa

15
12
yanıtYanıtla
mehmet krblt:

keşke kardeş katılıyorum sana

yanıt6
yanıt1
semih_bjk:

şu kavga sahnelerini adam gibi yapın be biraz gerçekçi olsun

19
7
yanıtYanıtla
TESPİT:

Türkiye''nin gelmiş geçmiş en iyi 1001. dizisi

13
11
yanıtYanıtla
x?x?z?x?:

bu dizinin adı BATAKLIK olmalıydı yanlış isim koymuşlar

18
6
yanıtYanıtla
):

cio baba ünlü oyuncu oldun ha :)

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title