Haberler

İngiltere'de 31 Yaşındaki Kadın Yalnızlıktan İntihar Etti

Güncelleme:

İngiltere'de 31 yaşındaki kadın, bütün arkadaşlarını tek tek evlendirip, kendisi yalnız kalınca bunu kaldıramadı; canına kıydı.

İngiltere'de arkadaşlarının peş peşe evlenmesiyle yalnızlaşan 31 yaşındaki kadın kendini asarak öldürdü. 31 yaşındaki iş geliştirme müdürü Danielle Saul, iş ve arkadaş ortamında sosyal, neşeli ve cana yakın olmasına rağmen, evlenecek birisini bulamadığı için içten içe acı çekiyordu. Arkadaşlarının teker teker evlenmesi ve kendisinin de sadece köpeği ile yaşaması 31 yaşındaki kadını iyice depresyona sürüklemişti.

ESKİ SEVGİLİSYİLE YOLDA KARŞILAŞTI, EVE DAVET ETTİ

Danielle Saul, bütün bunların üzerine bir de eski erkek arkadaşı ile yolda karşılaşınca duyguları iyice karmaşıklaştı. Saul, yıllar sonra gördüğü erkek arkadaşını evine davet etti ve sabaha kadar içki içip eğlendiler. Ancak ertesi sabah adamın kendisine hiçbir şey söylemeden evden ayrılması Saul'u iyice sarstı.

ARKADAŞLARI CANSIZ BEDENİNİ BULDU

31 yaşındaki kadın, geçirdiği bu sıkıntılı süreci atlatamadı, canına kıydı. Saul'dan günlerce haber alamayan arkadaşları endişelenip, eve gittiklerinde cansız bedeniyle karşılaştı.

AŞIRI ALKOL ALMIŞ

Yapılan soruşturmada Danielle'nin aşırı bir şekilde alkol aldığının ortaya çıkmasına rağmen, yargıç, kadının kesin olarak intihar ettiğini ispatlayan delil olmadığını söyledi.


Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dünya Haberler

500

Yorumlar (37)

adın ne lan:

şu kadına bak, birde bizdekilere. . . trip yapan kızlara soruyorum tahsilin ne diyo lise, dil biliyormusun yok, özel bir yeteneğin var mı yok, yemek yaparmısın yok, araba kullanabiliyormusun yok, zenginmisin yok peki beni niye beğenmiyorsun? nerede bir apaçi varsa ona tapıyosunuz neyse kadına üzüldüm

51
3
yanıtYanıtla
hilmi:

akp nin sucu akp olmasa o kadin intihar etmezdi yazıklar olsun

30
11
yanıtYanıtla
adınıyazınnn:

evlenmeden herşeyi yaşıyorsunuz geriye merak uyandıracak hiçbirşey olmuyor ee adamda işi bitince çekip gidiyor yanında kalmasını gerektirecek ne var güzellik gelip geçici önemli olan edep ahlakı sözde medeniler.

24
6
yanıtYanıtla
GÜZEL HATUNMUŞ:

BANA GELSE SORUNUNU ÇÖZERDİK YAZIK OLMUŞ. . .

26
2
yanıtYanıtla
baba:

Türkiyede olsa 25 bin adet erkek talibi çıkardı

28
0
yanıtYanıtla
3:

VAY BE BİZ KADIN BULAMIYORUZ BU İNTİHAR EDİYOR . TÜRKİYEYE GELSE KRALİÇE GİBİ YAŞARDI VALLA .

24
1
yanıtYanıtla
akp nin erzurumdaki besili ak tosunu:

yaaavvvv guzel kızmış ban evlansaydım keşka ölmasaymış yaavvv. . . YUCE ALLAH RAHMAT EYLİYA. .

14
10
yanıtYanıtla
pesss:

bir insan ölmüş. . . sanki suratlarınıza yağmur yağıyor. . espiri konusu mu bu. . diğer tarafta bu ayıplarınızı ödeyeceksiniz inşallah

23
1
yanıtYanıtla
A.Dam:

Keşke bizim buralara bir tatile falan gelseydin seni kesinlikle yalnız bırakmazdı bizim delikanlılar. Demek ki işi burasını keşif edemeişsin yazık. Allah kusurunu affetsin.

17
2
yanıtYanıtla
asdhasjdfds:

la türkiyeye geleydin ya

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title