Haberler

Yakışıklı oyuncu Berkay Hardal, yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi

Güncelleme:

Yakışıklı oyuncu Berkay Hardal, önceki gün bir alışveriş merkezinde yeni sevgilisi Dilan Telkök ile ilk kez el ele görüntülendi.

İstanbullu Gelin dizisindeki başarısıyla yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Berkay Hardal, önceki gün bir alışveriş merkezinde oyuncu kız arkadaşı Dilan Telkök ile ele ele görüntülendi.

"İLİŞKİNİN HEYECANINI YAŞIYORUZ"

Yemek yedikleri mekandan el ele çıkan çiçeği burnunda aşıkları, kendilerini görüntüleyen gazetecilerle sohbet etti. İlişkilerini sosyal medya hesaplarından da duyuran çift, "Daha ilişkinin başındayız. Heyecanını yaşıyoruz" dedi.

"ARKADAŞ GRUBUNDA TANIŞTIK"

Oyuncu sevgilisiyle nasıl tanıştıklarını anlatan Berkay Hardal, "Köyceğiz'de bir arkadaş grubunda denk geldik. Eğlendiğimizi, uyuştuğumuzu gördük. Sonra sevgili olduğumuzu fark ettik" şeklinde konuştu.

Yakışıklı Oyuncu Berkay Hardal, yeni sevgilisiyle el ele görüntülendiBerkay Hardal ve Dilan Telkök

ROL ARKADAŞIYLA AŞK YAŞIYORDU

Berkay Hardal, İstanbullu Gelin dizisinde partnerini oynayan oyuncu Hira Koyuncuoğlu ile aşk yaşıyordu. Evlenecekleri beklenen çift, geçtiğimiz sene ani bir kararla yollarını ayırmıştı.

Yakışıklı Oyuncu Berkay Hardal, yeni sevgilisiyle el ele görüntülendiHira Koyuncuoğlu ve Berkay Hardal

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Berkay Hardal Dilan Telkök Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (7)

TEMKİNLİ:

KADINLAR AKILLI OLACAK ABİCİM BAŞKA YOLU YOK BU İŞİN

8
1
yanıtYanıtla
bjk:

ÇOK ÇABUK AŞIK OLUYORLAR . . . . SONRA AYNI HIZLA YOLLAR AYRILIYOR. . . . . . AYRILDIKTAN SONRADA ARKADAŞIZ DİYORLAR. . . . . . . .

5
0
yanıtYanıtla
Aynur:

askin dibini yasamiyolarmiydi bunlar hira ile… Vay anasini, bir dip te bununla yasar, bakalim siradaki büyük ve erisilmez ask kiminle nasip olcak . . .

2
0
yanıtYanıtla
SEVILAY01:

HIC OLMAMIS BU KIZ - ÜZGÜNÜM

0
2
yanıtYanıtla
eslem karasu:

çok yakıştırdım

0
1
yanıtYanıtla
evsa:

bundan da ayrılır

0
0
yanıtYanıtla
Güzel kızmış:

Tiril tiril geziyor titretiyor eziyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title