Haberler

Wanda Nara'nın havuzdaki tanga bikinili pozu, takipçilerinin büyük beğenisini kazandı

Güncelleme:

Paris Saint-Germain'de forma giyen Mauro Icardi'nin hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara, yıldız futbolcunun Şampiyonlar Ligi için Portekiz'e doğru yola çıkmasına rağmen Paris'te kalmayı tercih etti. Wanda, 7 milyon takipçiye doğru ilerleyen hesabından tanga bikinisiyle paylaştığı fotoğrafla beğeni topladı.

Paris Saint-Germain'de forma giyen Mauro Icardi'nin eşi ve aynı zamanda da menajeri olan Wanda Nara, Fransa'nın başkenti Paris'e geri döndü. Mauro Icardi, Fransız devinin Atalanta ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi maçı nedeniyle Portekiz'e doğru yola çıksa da Wanda, Paris'teki büyük villalarında kaldı ve havuzunun tadını çıkardı.

Wanda'nın neredeyse 7 milyon takipçisinin bulunduğu hesaptan tanga bikinisiyle paylaştığı havuz fotoğrafı büyük ilgi gördü ve beğeni topladı.

Wanda Nara'nın havuzdaki tanga bikinili pozu, takipçilerinin büyük beğenisini kazandı

"SEN NEDEN DENEMİYORSUN?"

Wanda Icardi, geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir diğer fotoğrafla gündemin tepesine oturmuş ve Son olarak "Masum Yüz" başlığıyla bir fotoğraf paylaştı ve bir takipçisinin "Girdiğin cinsel ilişki nedeniyle nerede olacağını kim tahmin edebilirdi?" yorumuyla karşı karşıya kalmıştı.

Takipçisinin yorumuna anında cevap veren model, "Her gece yapıyorum. Sen neden denemiyorsun?" dedi. Wanda Icardi'nin bu yorumuna binlerce yanıt gelirken bu sözleriyle olay olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Paris Saint Germain Wanda Nara Portekiz Paris Cinsellik Cinsellik Haberler

500

Yorumlar (30)

İğrenç:

İğrenç bir manzara

15
15
yanıtYanıtla
Elazığ lı:

Çıplaklık haya edepten çıkmış haberlerde Hüner Olmuş Vay Müslüman Kardeşim Vay

14
7
yanıtYanıtla
Namus bekçisi:

Haberi acmasaydin o zaman kaşmer

yanıt0
yanıt0
bana paydası olmayan kilisenin papazı:

Bizim en çirkin kadınlarımızdan kendisi. Neden bu kadar güzel? Çünküm Anadolu Kezbanları ve Araplar gibi amca hala teyze kızları ile evlilik yok. Sonra neden böyle çirkin bu kadınlarımız 1,60 boyu var cüce irisi, kalın yağlı kalçalı kalın ayak bilek nr çizme olur ne kot pantalon. Ilk doğumdan sonra 80 kg. Ne yerse yarar. Evlenmayin akraba güzel yakışıklı oğlunuz olsun. Bıyık gibi kaşları olan kadın gördüm

9
11
yanıtYanıtla
fatih:

aklımı başımdan aldı

8
4
yanıtYanıtla
çulsuz:

oldumu böyle olacak

10
0
yanıtYanıtla
ENİS:

Haberi yapanlara, siteye koyanlara söylenmekten vazgeçin. Şu anda ister sosyal medya, isterse de görsel medyada dünyada en hızlı tüketilen şey haber ve habere ait görüntüler. Üstelik tüketme hızı da giderek kısalıyor. Haberi konu olan Wanda Nara bu konunun işlenişi açısından toz zerresi bile değil. Yeryüzünde yıllık ortalama 250-300 milyon kadın az veya çok vücudunu sergilemekte. Bu ve benzer sitelerin duvarlarını sürekli dolu tutmak o kadar kolay değil. Haksızlık etmeyelim.

9
0
yanıtYanıtla
OFLU HOCA:

Hangi aklını? Onun bunun karısına bakanın aklı yoktur zaten.

6
0
yanıtYanıtla
Vanlı:

Hangi malın aklını başından almışsa

5
1
yanıtYanıtla
Kürsat:

Vah vah tekipcilerin akkini almis Ne kadar heyecanli haber

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title