Haberler

Vuslat 21. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti: Sırlar açığa çıkıyor!

Güncelleme:

Vuslat 2. sezonu ilk bölümü bu akşam TRT 1 ekranlarında. Başrollerinde Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür'ün oynadığı Vuslat 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde ölümden dönen Aziz, geri dönülmeyecek adımlar atıyor, dengeler değişiyor. İşte Vuslat 21. yeni bölüm fragmanı, yeni bölüm özeti, oyuncu kadrosu...

Vuslat 21. yeni bölümü ile bu akşam TRT 1 ekranlarında 2. sezonu başlıyor. Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür'ün başrolünü paylaştığı dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde Aziz, ölümden dönmesi sonrasında ciddi adımlar atıyor. Feride ise süpriz bir davetle karşı karşıya kalır. Yeni bölümde neler olacak? Vuslat dizi oyuncuları kimlerdir?

VUSLAT YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Visal'e giden yolculuğunda Aziz, ölümle karşı karşıya kalmıştır. Aziz ve Feride birçok engeli aştığı gibi bunu da aşıp sürpriz bir şekilde bir araya gelecek, ancak artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Aziz bütün gemileri yakmak için hazırlanırken, Feride'ye beklenmedik bir davetiye gelir.

Vuslat 21. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti: Sırlar açığa çıkıyor!

Taşlar yerinden oynayacak, sırlar açığa çıkacak

Aziz ve Feride'nin zehirlendiği, Kerem'in vurulduğu ve Tahsin'in polisle burun buruna geldiği gecenin sabahında hem Korkmazer Ailesi hem de Çağlar Ailesi büyük kayıplar vermiştir. İki ailenin bir araya gelmesi taşları yerinden oynatır. Artık sır dolu geçmiş, hafızalarda ve tozlu bodrumlarda saklı kalamayacaktır.

Holdingdeki dengeleri korumak için işlerin başına geçmek zorunda kalan Sultan, bir Korkmazer olmasından dolayı gerektiğinden erken büyümek zorunda kalmıştır. Nehir perde arkasında şirketin tek patronudur, ancak holdingin zorlu sürecinde Feride'den kurtulmak istemesine rağmen, Feride'yle birlikte çalışmak zorunda kalmıştır.

Vuslat 21. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti: Sırlar açığa çıkıyor!

Kerem resmin tamamına daha da yaklaşacak

Kerem geçmişine dair ipuçları bulmak için Alice'in ve kendine verilen anahtarın peşine düşmüş, her bulduğu bilgiyle resmin tamamına daha da yaklaşmıştır.

Satranc-ı Urefa'da ise Salih Baba bir yandan Yolcu'nun geri dönüşünü beklerken bir yandan da Çarkıfelek yerine Kader'in neler getireceğini bekleyecektir.

Vuslat 21. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti: Sırlar açığa çıkıyor!

VUSLAT OYUNCU KADROSU

Kadir Doğulu Rolü: Aziz Korkmazer

Devrim Özkan Rolü: Feride Çağlar

Mehmet Özgür Rolü: Salih Koluber

Ümit İbrahim Kantarcılar Rolü: Kerem Saltuk

Pelin Uluksar Rolü: Nehir Deren

Gamze Süner Atay Rolü: Hasibe Çağlar

Murat Karasu Rolü: Faik Çağlar

Baran Bölükbaşı Rolü: Fırat Çağlar

Serra Pirinç Rolü: Ceylan Çağlar

Erdem Akakçe Rolü: Meczup Abdullah

Gözde Kaya Rolü: Sultan Korkmazer

Osman Alkaş Rolü: Tahsin Korkmazer

Nurhan Özenen Rolü: Perihan Korkmazer

Özcan Varaylı Rolü: Çakal Necmi Satırcı

Mert Karabulut Rolü: Yalçın Kaya

Şeyla Halis Rolü: Sevim Dilbaz

Veysel Diker Rolü: Süleyman Dilbaz

Başak Kara Rolü: Emine Dilbaz

Hikmet Körmükçü Rolü: Madam Aneta

Sennur Nogaylar Rolü: Gülten Şahin

Barış Kışlak Rolü: Altan Öztürk

Mehmet Emin Kadıhan Rolü: Tekin Sarp Gönenç

Doğukan Töngel Rolü: Alamet Hanif

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mehmet Özgür Kadir Doğulu Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title