Haberler

Volkan Demirel'in Tartıştığı Trabzonlu Stattan Taksiyle Ayrılmış

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin sahasında son dakika attığı golle berabere kaldığı Trabzonspor maçının ardından Volkan Demirel'in "Özür dilesin. Yoksa otobüsten aldırır ben özür diletirim" dediği kişinin Ülker Stadı'ndan otobüsle değil taksiyle ayrıldığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe ile Trabzonspor nefes kesen maçta 1-1 berabere kalırken karşılaşmanın ardından Volkan Demirel'in yaptığı açıklamalar gündem olmuştu.

Tecrübeli futbolcu, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada "Trabzonspor'un analizcisi midir, çevirmeni midir nedir, bana içeride bir şeyler söyledi. Kendisi gelsin benden özür dilesin ya da ben otobüse gider özür dilettiririm. Herkes haddini bilsin. O doğduğundan beri biz burada yenilmiyoruz. Herkes haddini bilecek" ifadelerini kullandı.

Habertürk'ün haberine göre; Bordo-mavili kulüpteki söz konusunu kişinin akıbeti de belli oldu. Volkan'la tartışan görevlinin bordo-mavili takım otobüsüne binmediği ve taksiyle Ülker Stadı'ndan ayrıldığı öğrenildi.

TRABZONSPOR'UN KONDİSYONERİ ÇIKTI

Öte yandan Volkan Demirel'in tartıştığı kişinin Trabzonspor kondisyonari Gökhan Kandemir olduğu ortaya çıktı. Beyaz TV'ye konuşan Kandemir yaptığı açıklamada "Ben maçı kaybetmişim. Benim Volkan ile ne işim olur? Niye küfür edeyim? Volkan'ın yüzünden gol mü yedik, ona küfür edeyim! Onların çıkardığı bir şey bu. Benimle yakından uzaktan alakası yok" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Trabzonspor Ülker Stadı Fenerbahçe Spor Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (20)

Tarafsız Taraftar :

İftiracı ve çirkef Volkan ; sen ne zaman adam olacaksın da takımına faydalı olacaksın...??? Maalesef hiçbir zaman, değil mi...!!!???

20
11
yanıtYanıtla
kahraman bjk:

nerdeyse bal ligine doğru gidiyorsunuz. halen daha yok volkan yok otobüs falan filan. kurtulun bu ersundan. bununla bal ligine bal yemeye bile gidilmez. abdülkadir duman etti sizi. siz sarılın volkanın tantanalarına. bırakın bu işleri devlet su işleri beyler.

13
17
yanıtYanıtla
emre:

CRAVİT: türkşyenın en buyugunu hatırlamaya gerek yok galatasaray varken sıze laf dusmez en son ne zaman sampiyon oldunuz yada sampıyonlar lıgınde oynadınızda buyuk oluyorsunuz kendı kendınızı kandırmakdan vazgecın yıllarca bu egonuz yuzunden rezıl oldunuz daha da devam edıyorsunuz garıbım

yanıt2
yanıt5
Trabzon:

Acıyorum bazılarına, insanın mazisi başarı dolu kendi şehrinin bir takımı olmayınca ayakçı durumuna düşer,ben üç İstanbul takımını da seviyorum,ama isterim ki hakikaten delikanlı olsalar, hakem yardımsız tff desteksiz üç küçük olurlar bunu herkes görüyor

21
9
yanıtYanıtla
Kenan:

Demekki neymiş otobüse binmeye yüreği yetmemiş bu korku yeter

11
12
yanıtYanıtla
trabzonlu:

yaa yavru istanbulu trabzonlular idare ediyor akıllan konuşun güldürmeyin bzi

yanıt1
yanıt1
He he:

Gazeteciyide evinden aldıracaktı adam annesinin evine sığındı değil mi?

yanıt0
yanıt1
Adınızı Yazın:

kümedende parmak atariz trabzona merak etmeyin

12
8
yanıtYanıtla
pepe:

kümede kal fenerbahçe. .

11
7
yanıtYanıtla
eraks:

insanlar bazı şeyleri soğutmaya calısırken, siz bunlara prim vererek ateşe körükle gidiyorsunuz.Son çıbanda bu takımdan gidince bu konular rafa kalkacak.

11
6
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title