Haberler

Vicdansız taksici, arabasıyla yavru köpeğin üzerinden geçti

Güncelleme:

Esenyurt'ta bir ticari taksi sürücüsü, site çıkışında bulunan yavru köpeği aracıyla ezdi. Güvenlik kameralarına yansıyan o görüntüler izleyenlerin tepkisini çekti.

Esenyurt'ta bir ticari taksi sürücüsü yavru köpeğe aldırış etmeden, üzerinden geçerek yoluna devam etti. Yaralanan köpek acı içinde kıvranırken, sürücünün köpeği ezdiği o anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı.

Sosyal medyada bir ticari taksi sürücüsünün yavru köpeğe aldırış etmeden üzerinden geçtiği anlara ilişkin görüntü tepkilere yol açtı. Ne zaman çekildiği belli olmayan ve sosyal medyada yer alan görüntülere göre Esenyurt'ta ticari bir taksi, siteden çıkış yaptığı sırada kapının açılmasıyla birlikte önünde bulunan yavru köpeğe aldırış etmeden üzerinden geçti.

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ YOLUNA DEVAM ETTİ

Daha sonra ise aracı geri kaçıran sürücü, köpeği bir daha ezdi. Yavru köpek acı içinde kıvranırken, vicdansız sürücüsü hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Bu sırada annesi olduğu düşünülen köpek ise yavrusunun bir an olsun başından ayrılmadı.

BARINAĞA GÖTÜRÜLDÜ

Yavru köpeği gören vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. Veterinerlerin yaptıkları müdahalede kemikleri kırıldığı belirlenen yavru köpek barınağa götürdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Sosyal Medya Esenyurt 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (25)

memati:

çoluk çocuğun aynı acıyı çeksin inşallah

10
15
yanıtYanıtla
tosun:

cocuklarinin gunahi ne

yanıt7
yanıt2
Burak:

Adam yanlış yapmış , cezalandırılmalı da, çocuğunun suçu ne ? İfrat yorumları bırakın .

yanıt4
yanıt1
46:

Kimseye bed duva etme döner dolaşır seni bulur

yanıt0
yanıt0
X:

GÖRÜPTE YAPTIYSAN ALLAH ÇIKARTIR

12
1
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

GÖRMEMİŞTİR ADAM HEMEN LİNÇ

7
4
yanıtYanıtla
önemli degil:

arbanin kör bölgesinde duryordu belki yavru köpek. . görmediginiz icin kaciniz simdiye kadar taslara carpmadi ki. . . hemen bela okumayin

6
2
yanıtYanıtla
46:

İnsandır görmemiş olabilir yerinde sizde olabilirdiniz

5
1
yanıtYanıtla
Serano:

Uber geri gelmeli.

5
0
yanıtYanıtla
HAYVAN SEVER:

34 TES 91 PLAKALI ARAÇ ARKADAŞ KÖPEKLER BİLE TOPLANMIŞ BAŞINDA TAKSİCİNİN UMRUNDA DEĞİL O KÖPEK EZİLDİĞİ ANDA BAĞIRIR HİÇ Mİ DUYMADIN SESİNİ VİCDANSIZ

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title