Haberler

Vali Varol'dan Huzur Operasyonuna Tatlı Destek

Vali Varol'dan huzur operasyonuna tatlı destekAMASYA - Amasya Valisi Dr. Osman Varol, akşam saatlerinde başlatılan huzur operasyonunda görev alan 400'den fazla jandarma ve polise jest yapıp tatlı ikramında bulundu.

Vali Varol'dan huzur operasyonuna tatlı destek

AMASYA - Amasya Valisi Dr. Osman Varol, akşam saatlerinde başlatılan huzur operasyonunda görev alan 400'den fazla jandarma ve polise jest yapıp tatlı ikramında bulundu.

İl Jandarma Komutanı Albay Selami Akşit ve Emniyet Müdürü Fahri Bulut ile birlikte jandarmalarla polislerin şehir genelindeki farklı noktalarda düzenledikleri uygulama noktalarını dolaşan Vali Varol, güvenlik görevlilerinin yanlarına gidip elleriyle dağıttığı baklavadan yedirdi. Osman Varol, kontrol edilen araçlardaki vatandaşlarla çevre güvenliğini alan askerleri de unutmayıp onlara da korumasıyla tatlı gönderdi.

Operasyonlara dikkat çeken Amasya Valisi Varol, "Özelliklede yeni yılın yaklaştığı günlerde bu uygulamaların ülkemizin huzuru açısından çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Durdurulan vatandaşlarımızla da sohbet ettiğimizde onlar da memnun olduklarını, bu uygulamalar sayesinde kendilerini huzurlu hissettiklerini belirtiyorlar" dedi.

Habercilerin sorusu üzerine denetledikleri görevlilere moral vermek için tatlı dağıttığına değinen Varol, "Bizim kültürümüzde bir yere ziyarete giderken ufak bir şey götürülür. Arkadaşlara moral vermek için tadımlık bir şey getirmiş olduk" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Amasya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title