Haberler

Vali Ayhan'dan Şehit Bebek ve Annesinin Ailesine Ziyaret

Sivas Valisi Salih Ayhan, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu annesi Nurcan Karakaya ile şehit düşen 11 aylık Bedirhan Mustafa'nın ailesini ziyaret etti.

Sivas Valisi Salih Ayhan, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu annesi Nurcan Karakaya ile şehit düşen 11 aylık Bedirhan Mustafa'nın ailesini ziyaret etti.

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Sivas il Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan ile birlikte, şehidin İstiklal Mahallesi'ndeki evini ziyaret eden Ayhan, şehidin eşi i Astsubay Çavuş Serkan Karakaya ile annesi Suudiye Demir'e taziye dileklerini iletti.

Şarkışla Müftüsü Tayyıp Koçer'in okuduğu Kur'an-ı Kerimin ardından konuşan Ayhan, şehit haberini Ankara'da görev yaptığı dönemde öğrendiğini söyledi. Ailenin duyduğu, hissettiği acıyı kan bağı taşıyanlar kadar olmasa da en az onlar kadar hissettiğini dile getiren Ayhan, "Çok şehidimiz oldu onların acısı başkaydı ama bu şehidimiz daha farklı oldu. Belki de toplumda en fazla infial yaratan şehitlerimizden birisiydi. Allah gani gani rahmet eylesin, onun şerefiyle yaşıyorsunuz. Bizim görevimiz de vatan için fedakarlık yapanlara hizmet edeceğiz. Siz bizim başımızın tacısınız, sizlere hizmet etmek bizim asli vazifemiz." dedi.

Şehit yakınlarının kendilerine devletin emaneti olduğunu aktaran Vali Ayhan, "Biz her zaman sizin emrinizdeyiz, evlatlarınız olarak görün bizi, vazifemiz ne ise gereğini yapmaya çalışırız." diye konuştu.

Hem kızını, hem de torununu teröre kurban veren Suudiye Demir ise gözyaşlarına hakim olamadı. Ziyaretinden dolayı Ayhan ve beraberindekilere teşekkür eden Demir, "Sizler sağ olun, ateş düştüğü yeri yakar." ifadelerini kullandı.

Demir, kapılarının herkese açık olduğunu belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Karakaya Hakkari Sivas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title