Haberler

İbrahim Üzülmez, Galatasaray'dan Sekidika'yı istiyor

Güncelleme:

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, "Sekidika, benim 1 senedir takip ettiğim oyuncu. O transferi isterim. Galatasaray doğru transfer yaptı. Kiralık verirlerse, oyuncu da bizi uygun görürse takımda görmek isterim" dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, İbrahim Yazıcı Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden deneyimli teknik adam, "Onun meyvelerini almak istiyoruz. Karagümrük maçı hazırlıkları başladı. Beklentiler yüksek. Camianın beklentileri var. Oyuncularımızla beraber toplantılarda bunu konuşuyoruz. Bu çalışmalarımızın karşılığını maçlarda ortaya koyarak Bursaspor'u sağlıklık şekilde limana yanaştırmak istiyoruz. Oyuncularıma kamp dönemi boyunca teşekkür ediyorum. Kamptaki hazırlık maçlarındaki sonuçtan çok oyunu önemsiyorum. Oyuncularıma uygulatmak istediğimi sahaya yansıtmak istiyorlar. Zaman zaman eksiklikler oluyor" dedi.

"SERDAR ÖZKAN'IN LİSANSINI ÇIKARTACAĞIZ"

Transfer konusunda sorulan soruya Üzülmez, "Transfer konusunda prosedürler var. Serdar Özkan istedim ve beğendiğim oyuncu. Bunun dışında çok fazla bilgim yok. Saha içerisinde oyuncularla iletişim halindeyim. Serdar şuan oynamayacak. Onun yerine görev alacak arkadaşlar oynayacak. Prosedürleri yerine getirip Serdar'ın lisansını çıkartacağız. Zor bir lig. Pazar günü sahada olmasını isterim" şeklinde cevapladı.

"SEKİDİKA'YI TAKIMDA GÖRMEK İSTERİM"

Galatasaray'ın yeni transferi Sekidika hakkında sorulan soruya başarılı teknik adam şu cevabı verdi: "Sekidika, benim 1 senedir takip ettiğim oyuncu. O transferi isterim. Galatasaray'ın kiralık olarak olumlu bakacağını düşünmüyorum. Yeni gelen bir transfer. Fatih Terim'in ısrarla istediği bir oyuncu. Galatasaray'ın oyuncuyu bırakmasını isterim. Böyle bir oyuncu bu ligde sprinter özelliklerle öne çıkıyor. Eskişehir'den beri takip ediyorum. Galatasaray doğru transfer yaptı. Kiralık verirlerse, oyuncu da bizi uygun görürse takımda görmek isterim."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İbrahim Üzülmez Galatasaray Bursaspor Haberler

500

Yorumlar (8)

UNI G.SARAY:

EMA BİZUM UEFA KUPAMİZ VAR İDİ ( ABDR. ALBYRK)

1
8
yanıtYanıtla
12345:

bu boş kafa sende ağırlık yapmıyor mu?

yanıt3
yanıt0
kubi:

süper kupamızda var yalan mı ula ezik

yanıt2
yanıt0
ZUHHAAA:

Halen Daha Var :))

yanıt1
yanıt1
Fatih Terim:

Önce gel elimi öp sonra düşünürüz

4
3
yanıtYanıtla
HAKAN:

algı yapma şikeci fenevli

yanıt5
yanıt3
naber:

bir sene takip edeceğine alsaydın bizimkiler bir dakikada gördüğü gibi aldı naber

3
1
yanıtYanıtla
ULTRA ÜSAMEDDİN:

EVET İBO NUN ELİNDE BU ÇOCUK GELİŞEBİLİR DİĞER TÜRLÜ KERESTE OLUR

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title