Haberler

Marketten ihtiyacı kadar alışveriş yapan oyuncu Ferdi Atuner, yağmacılara ders verdi

Güncelleme:

Koronavirüs salgınının Türkiye'ye gelmesinin ardından sayısız insan marketlere koşarak rafları boşalttı. Markete koşanlardan biri olan usta tiyatrocu Ferdi Atuner'in kendisine yetecek kadar gıda alışverişi yapması takdir topladı.

Koronavirüsün Türkiye'ye gelmesinin ardından binlerce insan marketlere akın ederek rafları boşalttı. Makarna, un ve temizlik malzemelerinin tüketildiği şu günlerde en anlamlı hareket ise usta oyuncu Ferdi Atuner'den geldi.

"YEMEDEN ÇÖPE ATILAN HER BESİN KITLIK SEBEBİDİR"

Marketten çıkarken görüntülenen Atuner, "Herkes yiyeceği gıda kadar almalı. Hanımla birlikte evde bulgur yiyeceğiz. Anadolu'nun verimli ve cefakar bulguru bize yetiyor. Biterse iner markete yine alırım. Midyat pirinçlerini doldurup doldurup evdeki bulguru bozmayın. İhtiyacımdan fazla gıda alıp o gıdaların bozulmasını görmek istemiyorum. Dolabımızı doldurmamız kıtlık getirir. Yemeden çöpe atılan her besin kıtlık sebebidir. İnsanlarda alışveriş kültürü olması gerek" diyerek takdir topladı.

NE OLMUŞTU?

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve hızla dünyaya yayılan koronavirüs salgını, 11 bin 300'den fazla kişinin ölümüne sebep oldu. Aktif olarak 275 bin insana sirayet eden virüs, Türkiye'ye de sıçradı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 670 vatandaşımızda koronavirüs tespit edildiğini açıkladı. Ölümcül virüs ülkemizde 9 can kaybına neden olurken alınan önlemler had safhaya çıkarıldı. Dışarı çıkma yasağının gelebileceği iddiasıyla kendini marketlere atan vatandaşlar, raflarda bulunan makarna, kuru gıda, un ve temizlik malzemelerinin olduğu rafları boşalttı.

İlgili Haberler
Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Ferdi Atuner Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (8)

Ama...:

Yaptığını takdir ediyorum ama her gün markete çıkmak şu salgın döneminde mantıklı değil. Tabii ki bozulacak kadar stok yapmak da çok saçma. Bozulmayacak kuru gıdaların normal aylık alışverişten bir tık fazla alınmasını mantıklı buluyorum. Özellikle yaşlılarımız lütfen dikkatli olun sürekli sokağa çıkmayın en çok sizleri etkiliyor bu virüs.

5
2
yanıtYanıtla
Forte:

Depodan kullanacak demek ki.

2
2
yanıtYanıtla
shadow:

marketlerde makarna yok, kolonya yok, una zam gelmiş, şekere zam gelmiş, patatese, meyve ve sebzeya zam gelmiş. bakanlık herşey var, sıkıntı ve zam yok diyor. peki bu kafasına göre zam yapanları niye takip etmiyorlar. kusura bakmasınlar ama milletce canımızın yandığı şu zamanda bazı esnaflar hala kısa yoldan köşelik olma hevesinde.

2
0
yanıtYanıtla
BUNAK:

MAÇLARIN O DÜDÜK SESİNİ ÖYLE BİE ÖZLEDİM Kİ. .

0
2
yanıtYanıtla
uCube:

Aynen haklı ve doğru söylemler. İnsanlar 1 üründen 20 tane alıyor. Arkadaş tüketimini yapamayacağınız şeyleri alıp stok yapsanız ne olur. . . İhtiyacınız kadar alın ve bitince tekrar gider alırsınız bunda zor bir şey yok. Bırakın da diğer, insanlar da ihtiyacı olanları alsınlar. Sen bugün komşunu düşünmezsen, bir gün aç kaldığın da Rabbin de seni düşünmez ve yardımına kimseyi göndermez. ;))

0
0
yanıtYanıtla
helal:

ellerinden öperim amcam helal olsun sana

0
0
yanıtYanıtla
test:

test

0
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

haberin devamı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title