Haberler

Ünlü stilist Eliz Sakuçoğlu, havuzda üstsüz kitap okuduğu anları paylaştı

Güncelleme:

Tatilde güneşin tadını çıkaran stilist Eliz Sakuçoğlu, havuzda üstsüz kitap okuduğu anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Sakuçoğlu'nun peş peşe yaptığı paylaşımlara beğeni yağdı.

Koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan seyahat kısıtlamasının ardından soluğu tatilde alan ünlü stilist Eliz Sokuçoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Tatilde güneşin tadını çıkaran Eliz Sakuçoğlu, son olarak havuzda üstsüz kitap okuduğu anları Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Fit görüntüsüyle dikkat çeken 36 yaşındaki stilistin paylaşımları oldukça ilgi gördü. Sakuçoğlu'nun paylaşımlarına kısa sürede çok sayıda beğeni geldi.

BİRÇOK FOTOĞRAFINI SİLDİ

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya temizliği yapan ünlü stilist, birçok fotoğrafını silmişti. Sakuçoğlu'nun bu hareketi takipçilerini şaşırtmıştı.

İşte Eliz Sakuçoğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı cesur kareler:

Ünlü stilist Eliz Sakuçoğlu, havuzda üstsüz kitap okuduğu anları paylaştı

Ünlü stilist Eliz Sakuçoğlu, havuzda üstsüz kitap okuduğu anları paylaştı

Ünlü stilist Eliz Sakuçoğlu, havuzda üstsüz kitap okuduğu anları paylaştı

Ünlü stilist Eliz Sakuçoğlu, havuzda üstsüz kitap okuduğu anları paylaştı

Ünlü stilist Eliz Sakuçoğlu, havuzda üstsüz kitap okuduğu anları paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Koronavirüs Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Bugün Star TV'de Görümce filmi ekranlara geliyor. Filmin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Görümce nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Görümc ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (27)

YOĞURTÇU:

KURU FASÜLYE . . . . .

13
0
yanıtYanıtla
patilicano:

çok haklısın kuru fasülye gibi kendini nimetten zannettirilen bayanlardan biri habere de bakın havuzda üstsüz kitap okumuş muş demek ki kitap okursanız mutlaka hem havuzda hemde üstsüz okuyacaksınız başka türlü kafanıza girmez okuduklarınız sınavlara hazırlanacaklara duyrulur

yanıt1
yanıt0
BANYOCU:

VERİR Mİ ACABA GÖNLÜNÜ

10
1
yanıtYanıtla
ENDER:

SANMIYORUM SENİN MAAŞIN BENİM MAZOT PARAMA YETMEZ BANYOCU TULAVETE GİT SEN :))

yanıt3
yanıt0
Hasan huseyin:

DEMEKKI OYLE OKUYUNCA DAHA IYI ANLIYOR..... MILLI EGEITIM BAKANI DIKKATE ALMAZ INSALLAH BU YORUMU.....

10
1
yanıtYanıtla
sta:

bir şey kalmamış zaten altınıda çıkarıp tamamen çıplak poz verse yeri . Güya habersizken çekiliyor . Birde beğeni butonu çöküyor . Nasıl bir millet olduk . Bunlara prim yaptırmayın . Kötü örnekleri başımızın üstünde taşıyan bir topluma dönüştük . Dünyada savaşlar , açlar , depremler , corona gibi dünya gerçekleri var . Uyanalım cehaletin ilacı yok malesef. Bunlara prim yaptıranların Türklüğünden ve IQ larından şüphe ediyorum. Farkındamısınız sapkın insan sayısı çoğaldı !!!!!!!!

8
1
yanıtYanıtla
ali:

Haberim yokmuş gibi çek devri bitmedi mi hala?

7
1
yanıtYanıtla
ŞARK BÜLBÜLÜ:

Tebrik ederim çok güzel fotoğraflar çok beğendim.

2
5
yanıtYanıtla
müdür:

covid aşısı buna uygulayın buna bir şey olmazsa bende olurum.

4
2
yanıtYanıtla
KARA:

BUNLARA PİRİM VERMEYİN YA BUNLARDA BİR GRAM AKIL YOK BEDENLERİYLE ORALARINI BURALARINI SEERGİLEYEREK BİYERLERE GELİYORLAR SIFIR EMEK.

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title